Νόβακ Τζόκοβιτς – Στο πλευρό του ο Γρηγόρης Πετράκος – «Είπε όχι στην υποδούλωση…» (vid)

Νόβακ Τζόκοβιτς – Στο πλευρό του ο Γρηγόρης Πετράκος – «Είπε όχι στην υποδούλωση…» (vid)

Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος ακολουθεί το κίνημα των αντιεμβολιαστών και αρνητών στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο τενίστα να παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, περιμένοντας την οριστική απόφαση για την απέλασή του από τη χώρα

Δεν… έκανε την έκπληξη ούτε αυτή τη φορά ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός αρνητής κι αντιεμβολιαστής τραγουδιστής πήρε θέση και φυσικά… εξέφρασε τη στήριξη του στον ανεμβολίαστο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος προσπαθεί με τεχνάσματα να αγωνιστεί στο Australian Open.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος ακολουθεί το κίνημα των αντιεμβολιαστών και αρνητών στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο τενίστα να παραμένει σε σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, περιμένοντας την οριστική απόφαση για την απέλασή του από τη χώρα.

«Παίρνοντας 20 grand slam και όντας 5 χρόνια no.1 στον κόσμο γίνεσαι θρύλος του τένις. Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεται σκέτο θρύλος #standfordjokovic» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος όπως γίνεται κατανοητό τον τελευταίο καιρό έχει μετατραπεί στο απόλυτο είδωλο των αντιεμβολιαστών.

Δείτε αναλυτικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ