«Περιμένω από τις παρά 10! Φεύγω!» – «Σφαγή» στο Πρωινό με τον Κωνσταντίνο Τζούμα (vid)

«Περιμένω από τις παρά 10! Φεύγω!» – «Σφαγή» στο Πρωινό με τον Κωνσταντίνο Τζούμα (vid)

Φανερά ενοχλημένος στον αέρα του ΑΝΤ1

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες που έχουν προκαλέσει σοβαρό ντόρο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός -που κατακεραυνώθηκε από γνωστή τραγουδίστρια- παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του στην εκπομπή.

Η ενόχληση του Τζούμα στο Πρωινό

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…

Κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του δήλωσε: «Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά: «Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ