Εξαφανισμένος ο Σάκης Ρουβάς – Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Εξαφανισμένος ο Σάκης Ρουβάς – Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ανησυχία για τον τραγουδιστή

Ο Σάκης Ρουβάς έχει προκαλέσει ανησυχία τις τελευταίες μέρες, με τον τραγουδιστή να πηγαίνει στο νοσοκομείο και, την ίδια ώρα, να είναι εξαφανισμένος από τα social media.

Ο γνωστός ερμηνευτής μετά και την εμφάνισή του στον Λυκαβηττό δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία. Ο τραγουδιστής ενώ έκανε συχνές αναρτήσεις στα social media, έχει να προβεί σε ανάρτηση από τις 28 Δεκεμβρίου στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Να σημειωθεί μάλιστα πως στο μεταξύ σημειώθηκε η συναυλία που έδωσε ο ίδιος έδωσε στον Λυκαβηττό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και για την οποία είχαν δημιουργηθεί έντονες αντιδράσεις.

Η ανησυχία για τον τραγουδιστή

Ο λόγος ανησυχίας από fans και ακόλουθους έχει δημιουργηθεί μετά τις εικόνες του τραγουδιστή να βγαίνει από νοσοκομείο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog, τη Δευτέρα (3/1) το πρωί μαζί με την σύζυγό του πέρασαν την είσοδο γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για την υγεία του καλλιτέχνη ή της οικογενείας του…

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ