Η μεγάλη επιστροφή στο Survivor είναι επίσημη – Η Κάτια γυρίζει…

Η μεγάλη επιστροφή στο Survivor είναι επίσημη – Η Κάτια γυρίζει…

Πότε θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο...

H μάλλον χλιαρή, σε σχέση με τις περσινά νούμερα, υποδοχή του κοινού στον νέο κύκλο του Survivor, έχει προβληματίσει τους Τούρκους παραγωγούς. Οι επικεφαλής της Acun Medya κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να ισχυροποιήσουν το προϊόν τους απέναντι στον ανταγωνισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι τη Δευτέρα ξεκινάει και το Master Chef, το πιο ισχυρό χαρτί του Star, το οποίο πολλές φορές κατάφερε να αναχαιτίσει το Survivor.

Η πρώτη κίνηση έγινε με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, για «οικογενειακούς λόγους», όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Δυο μέρες μετά βέβαια, από τα χείλη του ίδιου του παίκτη, καταλάβαμε ότι οι λόγοι ήταν προσωπικοί. Οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία είχαν βέβαια ήδη ξεκινήσει. «Η Παραγωγή δεν ήθελε να βγει ούτε ο Βαλάντης, ούτε η Κουρεντή, ούτε η Ευρυδίκη. Αποζημίωσαν τον Χατζηγεωργίου για να αποχωρήσει, ο οποίος ούτε καλά περνούσε, ούτε επιδόσεις είχε στα αγωνίσματα, ούτε στο reality έδινε υλικό».

Φυσικά οι εν λόγω φήμες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα από καμία πηγή. Κυκλοφορούν μάλιστα ακόμα πιο ακραίες φήμες που κάνουν λόγο για συνεννόηση της Παραγωγής με την Mυριέλλα Κουρεντή ώστε να «τροφοδοτήσει» το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη. Εκείνος φυσικά ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη.

Η επόμενη επιθετική κίνηση των Τούρκων μαζί με τον ΣΚΑΪ είχε στόχο τον ΑΝΤ1 και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Το συγκριμένο project είχε περάσει, όπως θυμάστε, στα χέρια της Acun Medya αλλά έμεινε ανενεργό και κατάφερε να το πάρει πίσω ο ΑΝΤ1. Έτσι λοιπόν, μόλις έγινε γνωστό ότι θα προβάλλεται Σάββατο, θέλοντας να αποφύγουν το Survivor της Κυριακής, αποφασίστηκε να μπει extra επεισόδιο απέναντί του ώστε να το κατατροπώσει.

Τρίτη κίνηση, και πιο δυναμική, της Acun Medya, ήταν η ενδυνάμωση της ομάδας των Διασήμων με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά τόσο στα αγωνίσματα- ώστε να μην κερδίζουν συνεχώς οι Μαχητές και βαρεθεί το κοινό. Μετά τις πληροφορίες για την είσοδο του ποδοσφαριστή Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι, επιβεβαιώνονται τώρα και οι φήμες που ανέφεραν το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Όπως μαθαίνουμε, το ραντεβού έγινε και ακολούθησαν οικονομικές διαπραγματεύσεις καθώς η Κάτια απαίτησε- δικαίως- περισσότερα χρήματα από όσα είχε λάβει πέρσι. Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η πρώην νικήτρια του GNTM, είχε αποχωρήσει πέρσι μετά τον πρώτο μήνα λόγω εξάντλησης του οργανισμού της.

Έτσι λοιπόν, εκτός απροόπτου, η Κάτια θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομαδα στον Άγιο Δομίνικο ώστε να ενταχθεί στο παιχνίδι το συντομότερο δυνατό.

Πηγή:okmag.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ