Όλα όσα έκανε η Heidi Klum στη Μύκονο τα βλέπουμε στο νέο videoclip με τον Snoop Dogg

Όλα όσα έκανε η Heidi Klum στη Μύκονο τα βλέπουμε στο νέο videoclip με τον Snoop Dogg

Heidi Klum και Snoop Dog στην πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς

Το διάσημο μοντέλο και ο rapper ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του Germany’s Next Top Model.

H Heidi Klum επισκέφθηκε τη χώρα μας τον Νοέμβριο του 2021 για τα γυρίσματα του GNTM (Germany’s Next Top Model) και απόλαυσε τις βόλτες της σε Αθήνα και Μύκονο. H 48χρονη παρουσιάστρια του GNTM δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους 9.000.000 followers της στο Instagram φωτογραφίες και videos από τα γυρίσματα στην Ελλάδα! Μόλις κυκλοφόρησε και το video για την έναρξη του talent show και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ!

Heidi Klum και Snoop Dog στην πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς

Τις δυνάμεις τους ένωσαν Heidi Klum και Snoop Dogg με το «Chai Tea With Heidi», να είναι το πρώτο της single που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον διάσημο rapper και σηματοδοτεί την επιστροφή της Klum στη μουσική βιομηχανία έπειτα από αρκετό καιρό.

Στο κομμάτι ο Snoop Dogg ραπάρει ενώ το μοντέλο κάνει είσοδο στο ρεφρέν, το οποίο είναι από το single του Rod Stewart του 1983 «Baby Jane». Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του «Germany’s Next Top Model», που παρουσιάζει η Heidi Klum.

Το videoclip γυρίστηκε στην Μύκονο

Στο videoclip χρησιμοποιήθηκαν αρκετά πλάνα από τα γυρίσματα που είχε κάνει η Heidi Klum στη Μύκονο για το γερμανικό reality μοντέλων. Το top model περπάτησε πάνω σε ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στην παραλία και έκανε ένα εκρηκτικό catwalk. Φορώντας κοντό μαύρο sexy φόρεμα που τόνιζε τις αναλογίες της η Klum χόρευε αισθησιακά στον φακό και όπως αποδείχθηκε τα πλάνα προορίζονταν για το videoclip της με τον Snoop Dogg.

«Όταν συζητούσαμε το τραγούδι των τίτλων για την επερχόμενη σεζόν του Germany’s Next Top Model, μου προτάθηκε ίσως να ηχογραφήσω το δικό μου τραγούδι φέτος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω από την comfort zone μου και να προκαλώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν κάτι που σίγουρα σκεφτόμουν, αλλά ήξερα ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο με το οποίο ήθελα να τραγουδήσω», είπε το μοντέλο για τον Snoop Dogg.

Πηγή:Queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ