«Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίvωσε τον γάμο του on air! (Vid)

«Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίvωσε τον γάμο του on air! (Vid)

«Είμαι παντρεμένος»

Η ατάκα του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα έφερε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, όπου και ξεκαθάρισε για το φημολογούμενο φλερτ με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Στάθη Σχίζα με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια, όπως ανέφερε η ίδια.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε «Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτό, ότι με τους συνεργάτες μας πρέπει να τα φτιάχνουμε, για σκέψου να τα φτιάξουμε μεταξύ μας», είπε κοιτώντας τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Και εκείνος της απάντησε: «Μου κολλάς; Τι γίνεται; Αφού στο έχω πει, είμαι δεσμευμένος είμαι ήδη παντρεμένος», αποκάλυψε o Γιάννης Πουλόπουλος δείχνοντας την βέρα του. Επίσης, ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε το πρωί της Τετάρτης (19/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναφέρθηκε στο σκηνικό που έλαβε στις (18/1) χώρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στα σχόλια που ακολούθησαν στα social media.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ