«Τελείωσαν» τον Κοψιάλη οι Αντετοκούνμπο! (pic)

«Τελείωσαν» τον Κοψιάλη οι Αντετοκούνμπο! (pic)

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έκαναν cancel τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά του.

Ο γνωστός influencer βρέθηκε στο στόχαστρο χρηστών του Twitter εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε ομοφοβικά σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Οι χρήστες των social media από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη και έδειξαν πολύ γρήγορα αντανακλαστικά σε όποιον υποστήριξε έστω και έμμεσα στους φερόμενους ως θύτες.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από τις πρώτες κι όλας ώρες δημοσιοποίησης της καταγγελίας της 24χρονης βγήκε να υπερασπιστεί τον φίλο του Δημήτρη Φιντιρίκο που κάποιοι βιάστηκαν να μπλέξουν σε αυτή την ιστορία.

Ο ίδιος είχε κάνει μια ανάρτηση με την οποία εξηγούσε ότι ο Φιντιρίκος βρισκόταν στο εξωτερικό την ημέρα που έγινε το συμβάν.

Αυτό όμως που πυροδότησε το κύμα έχθρας εναντίον του ήταν η στήριξη του μέσω like σε οφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, γνωστού ακτιβιστή που τον τελευταίο καιρό έχει αποκαλύψει υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Τις τελευταίες ώρες το hashtag #cancel_influencer αλλά και το #cancel_kopsialies έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να ζητούν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να σταματήσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Οι σταρ του ΝΒΑ «τρέχουν» διαγωνισμό στον οποίο δίνουν δώρο ένα σπίτι σε συνεργασία με τον Κοψιάλη αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα σήμερα άλλαξαν.

Ο influencer ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του ότι την ευθύνη για τον διαγωνισμό την έχουν πια μόνο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ότι εκείνος θα τοποθετηθεί ξανά για το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε 24 ώρες.

«Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια, η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα σε λέξη βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχθηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά διότι θα ήταν άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή από το προφίλ των παιδιών. Όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα στόρι θα επανέλθω», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ