«Δέχομαι cyberbullying, ντροπή σε όσους στέλνουν χυδαία μηνύματα»: Οργισμένη ανάρτηση Κοψιάλη!

«Δέχομαι cyberbullying, ντροπή σε όσους στέλνουν χυδαία μηνύματα»: Οργισμένη ανάρτηση Κοψιάλη!

O Aλέξανδρος Κοψιάλης «σπάει την σιωπή του» και παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Στην «αντεπίθεση» πέρασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο γνωστός Influencer προχώρησε σε μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το σάλο γύρω από το όνομα του και την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη.

Σχεδόν μία μέρα μετά, αφού έγινε γνωστή η απόσυρση του από τον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντεντοκούνμπο δημοσίευσε ένα βίντεο χρονικής διάρκειας επτά λεπτών, στο οποίο παίρνει θέση για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Στο βίντεο αυτό, αναφέρει ότι έχει χάσει ήδη 100.000 χιλιάδες ακόλουθους από το Instagram λόγω του γνωστό χάσταγκ #Cancel_Kopsialis, κάνει αναφορά ότι δέχεται συνεχώς χυδαία μηνύματα, ενώ εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση με τους φερόμενους ως δράστες στον βιασμό της 24χρονης.

Αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε: «Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Να σου ψοφήσει… Καρκίνο σε σένα και την οικογένεια σου. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

«Αφού τον βαφτίσαμε βιαστή τώρα πάμε να τον βγάλουμε ρατσιστή και ομοφοβικό. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Τρέχουμε στα βίντεο του ’17 και του ’18, παίρνουμε ένα συγκεκριμένο βίντεο, το κόβουμε και τον βγάζουμε. Ο λογαριασμός στο Twitter ανήκει σε μένα και δεν χακαρίστηκε. Τα like έγινε μόνο από μένα. Μέσα σε αυτό το χαμό είδα μόνο 6 σχόλια που με υποστήριζαν για αυτό πάτησα τα like. Όταν συνειδητοποίησα πόσο λάθος είναι αυτά like εννοείται τα απέσυρα γιατί δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Έχω αποδείξει εδώ και χρόνια ποιος είμαι. Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής 30.000 και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».

Δείτε αναλυτικά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ