Αρης Σοϊλέδης: O Τζόλε από την Ρούμελη που αλλάζει το Survivor (pics)

Αρης Σοϊλέδης: O Τζόλε από την Ρούμελη που αλλάζει το Survivor (pics)

Από ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, σε survivor στον Αγιο Δομίνικο. Ο Άρης Σοϊλέδης «εισέβαλλε» στο γνωστό ριάλιτι και είναι έτοιμος να κάνει την διαφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Αθλητισμός και ριάλιτι να συμβαδίζουν. Το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία χρόνια το έχει παρακολουθήσει πολλές φορές. Θα το δει και άλλη μια φορά, με τον Άρη Σοϊλέδη στο πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος αποτελεί μια από τις νέες προσθήκες στο Survivor. Χθες (22/1) έκανε την τηλεοπτική του πρεμιέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και ήταν εξαιρετικός.«Αφησε» το χορτάρι και ταξίδεψε στον Αγιο Δομίνικο για να λάβει μέρος στο διάσημο τηλεοπτικό σόου.

 

Ολυμπιακός: Εκεί που ξεκίνησε 

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Από τις ακαδημίες της ομάδας. Στις 4 Μαρτίου του 2019 έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League εναντίον του Λεβαδειακού, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο, ωστόσο ο Έλληνας άσος δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί στους Ερυθρόλευκους.

Το πλούσιο ρόστερ που είχε ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αρχικά δόθηκε δανεικός για να αποκομίσει την απαιτούμενη εμπειρία στον ΟΦΗ, και ύστερα στον Λεβαδειακό, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοση του. Όλα αυτά είχαν συνέπεια, ο Ολυμπιακός να τον αφήσει ελεύθερο, ανακοινώνοντας την αποδέσμευση του παίκτη. Συνολικά με την ερυθρόλευκη ριγωτή αγωνίστηκε πέντε φορές, έχοντας 204 λεπτά συμμετοχής. Παρόλο, αυτά ο Σοϊλέδης πρόλαβε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας άσος άφησε τα σαλόνια της Super League και δοκίμασε την τύχη του στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτα «έρχεται στην ζωή του» η Δόξα Δράμας, και ακολούθως η Νίκη Βόλου, με την ομάδα της Θεσσαλίας να έχει σκοπό την επάνοδο της στην Super League.

Το κεφάλαιο ΑΕΚ 

Oι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και το καλοκαίρι του 2014 ο Άρης Σοϊλέδης ανεβαίνει και πάλι σκαλοπάτι. Αυτή την φορά ήταν η ΑΕΚ που ήθελε να του δώσει την ευκαιρία. Μπορεί η Ένωση να αγωνιζόταν στην Football League, αλλά το γεγονός ότι θα αγωνιζόταν σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας ήταν μεγάλο κίνητρο. Αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα δυο χρόνια. Σημείωσε 41 εμφανίσεις (2 γκολ και 5 ασίστ), ενώ ήταν μέλος της ομάδας της ΑΕΚ που ανέβηκε στην Super League, μετά από δυο χρόνια περιπλάνησης στις μικρές κατηγορίες, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας με την Ενωση.

 

Η Κύπρος και το ταξίδι του στο εξωτερικό 

Μετά την ΑΕΚ, βρήκε συμβόλαιο στην Κύπρο με την φανέλα της  Ομόνοια. Με την κυπριακή ομάδα αγωνίστηκε 21 φορές με 1656 λεπτά συμμετοχής στο ενεργητικό του στην μια χρόνια που ήταν στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσει κανείς την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 που επέστρεψε για μια χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, η καριέρατου τον οδήγησε εκτός Ελλάδας. Στις 19 Ιουλίου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας, ενώ έναν χρόνο αργότερα αποκτήθηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίου, εκεί που κατέκτησε και ένα Κύπελλο Ρουμανίας.

Και τώρα, Survivor 

Πλέον, στη ζωή του ήρθε το Survivor. Kαι όπως όλα δείχνουν θα γιορτάσει τα 31 γενέθλιά του στον Άγιο Δομίνικο παρέα με τους υπόλοιπους παίκτες. Σκοπός του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό. Πριν ενταχθεί είχε κάνει ειδική προπόνηση για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ριάλιτι επιβίωσης. Ενώ έχει προπονηθεί και στο ψάρεμα προκειμένου να γίνει ένας πραγματικά αποδοτικός survivor στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

 

Μέσα στη χρονιά προγραμματίζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει την ελληνική showbiz με την σχέση του με την Έλενα Χατζίδου. Οι δυο τους είχαν επί 2,5 χρόνια σχέση με την γνωστή τραγουδίστρια , με την οποία χώρισαν το 2017. «Η σχέση μας ήταν σοβαρή και πάρα πολύ καλή. Κάποια στιγμή συζητήσαμε κάποια πράγματα και είδαμε ότι δεν προχώραγε. Ο Άρης με έβαλε σε αυτή τη διαδικασία, στο να σκέφτομαι οικογένεια και τα λοιπά», είχε δηλώσει στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό τους.

Πλέον, από εδώ και πέρα, θα είναι από τα πρόσωπα, που θα αλλάξουν το Survivor, με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του. Ηδη από την χθεσινή πρεμιέρα του, έκανε αισθητή την παρουσία του και η συνέχεια στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ