«Σασμός» επόμενα επεισόδια: Ένας κίνδυνος και μια σημαντική απόφαση

«Σασμός» επόμενα επεισόδια: Ένας κίνδυνος και μια σημαντική απόφαση

Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση;

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται.

Ο Μαθιός βασανισμένος από ενοχές καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει.

Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση.

Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους; Η μεγάλη ώρα φτάνει.

Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του.

Σασμος επομενα επεισοδια: Σασμός 26/01 Επεισόδιο 81

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό.

Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση;

Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη.

Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει.

Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει;

Την ίδια ώρα, ενας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο…

Σασμός: η Καλλιόπη οργανώνει την απόδραση του Αστέρη!

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Την ώρα που στο σπίτι τον Βρουλάκηδων επικρατούν θρήνος και οδυρμός, ο Αστέρης τρελαμένος έχει εξαφανιστεί, καθώς δεν έχει ακόμα καταλάβει τι έχει κάνει. Πώς θα αντιδράσει η οικογένειά του, πώς θα το διαχειριστεί ο Μαθιός, που εξαιτίας του ο αδελφός του έβαψε τα χέρια του με αίμα; Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ…

Σασμος επομενα επεισοδια: Η Καλλιόπη ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο για να αποδράσει
O Αστέρης μετά τον φόνο έχει εξαφανιστεί και η Καλλιόπη με τον Μαθιό φοβούνται τα χειρότερα, καθώς ήδη έχουν φτάσει από το Ηράκλειο τα ξαδέλφια της Μαρίνας. Ετσι μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία: «Δεν προλαβαίνουμε να τον βγάλουμε έξω από το νησί. Ηδη θα έχουν κλείσει λιμάνια κι αεροδρόμια. Εδώ θα τον κρύψουμε μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε» λέει η Καλλιόπη.

Στο μεταξύ ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους. Ο Αστέρης ήδη καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου, ενώ η Καλλιόπη με τον Μαθιό τον έχουν κρύψει σε μια σπηλιά όπου πήγαιναν μικροί με τον πατέρα τους και που κανένας δεν την ξέρει. Ο Αστέρης είναι φοβισμένος, καθώς ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Οσο όμως είναι κρυμμένος στη σπηλιά αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και κόσμος όλος γύρω του διαλύεται.

Η Καλλιόπη από την άλλη πιέζει τον Μαθιό: «Να βρεις τρόπο να σώσεις τον μικρό σου αδελφό. Το κατάλαβες;», του λέει και ταυτόχρονα ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Η μεγάλη μαύρη ώρα φτάνει και ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα…

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης δεν αντέχει να κρύβεται και βγαίνει οριστικά από τη σπηλιά. Είναι αποφασισμένος να πληρώσει και πάει κατευθείαν στην αστυνομία, όπου παραδίδεται: «Ηρθα να παραδοθώ. Εγώ το έκαμα, αλλά τ’ ορκίζομαι, δεν το ήθελα», τους λέει….

Το νέο της ομολογίας του Αστέρη αναστατώνει το χωριό, ενώ ο ίδιος στα κρατητήρια της αστυνομίας βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε. Λίγο αργότερα ο Αστέρης θα καταρρακωθεί ακόμα περισσότερο, όταν θα δει τη μάνα του Πέτρου ντυμένη στα μαύρα και λιωμένη από τον πόνο να τον κοιτάζει στα μάτια και να του λέει: «Γιατί, ήντα σου έκαμε ο Πετρής μου;». Ο Αστέρης στην κυριολεξία καταρρέει. Κλαίει ασταμάτητα, δεν βρίσκει πουθενά παρηγοριά, αν και στη φυλακή θα τον πλησιάσει ο Βλάσης, ένας σκληρός φαινομενικά ισοβίτης, ο οποίος όμως θα συμπονέσει το δράμα του Αστέρη, όπως θα δούμε αργότερα.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο γιός της θα μείνει στη φυλακή και αποφασίζει να δράσει μόνη της. Οπως θα δούμε αργότερα, η Καλλιόπη θα μάθει για τη μεταγωγή του Αστέρη από τη φυλακή στα δικαστήρια. Ο ανιψιός της που είναι στην αστυνομία την ενημερώνει για τα πάντα. Ετσι και τώρα της λέει ότι ο Αστέρης θα μεταφερθεί. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο για να αποδράσει ο μικρός της γιος, να μη φτάσει ποτέ στο δικαστήριο και να μην καταδικαστεί. Οργανώνει ομάδα η οποία θα σταματήσει το αυτοκίνητο της αστυνομίας με όπλα και θα πάρει τον γιο της από την κλούβα….

Πηγή: newsme.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ