Η αποχώρηση βόμβα από τον ANT1 που αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο

Η αποχώρηση βόμβα από τον ANT1 που αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο

Σιωπηλά ο ANT1 αποχαιρέτησε ένα από τα βαριά… χαρτιά του.

Έχει τον τρόπο του ο ANT1 όλα αυτά τα χρόνια. Τον τρόπο με τον οποίο επενδύει, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποσύρει την εμπιστοσύνη του σε πρόσωπα που κρατούν θέσεις κλειδιά για τον όμιλο. Και αν κάποιος αμφιβάλει;

Η ιστορία που ακολουθεί είναι ενδεικτική. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Κρίστοφερ Μάινους, διότι ο ΑΝΤ1 δεν ανανέωσε τη σύμβαση του Γερμανού που θεωρείται ένας από τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους που βρέθηκε στο παζλ της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. . Ο Μάινους είχε έρθει στην Ελλάδα συνεργαζόμενος με τον τηλεοπτικό όμιλο του Θοδωρή Κυριακού, με σκοπό τον μετασχηματισμό του ΑΝΤ1.

Είναι εκείνος που πήρε μια σειρά από αποφάσεις στρατηγικής σημασίας. Κυρίως επιλέγοντας τα reality προγράμματα τα οποία όχι μόνο δεν απέδωσαν σε τηλεθέαση αλλά ανεβάζοντας πολύ υψηλά το κόστος παραγωγής. Για αυτή την «ζαριά» ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να εγκαταλείψει την ελληνική μυθοπλασία η οποία είναι πλέον ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τηλεόρασης. Σειρές όπως ο Σασμός, η Γη της Ελιάς κλπ είναι που σαρώνουν στη τηλεθέαση.

Τα reality και δη αυτά του ΑΝΤ1 είτε παίζουν είτε όχι είναι μάλλον ένα και το αυτό. Στο παρελθόν, ο Κ. Μάινους έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του RTL. Ήταν εκείνος που κάπου στις αρχές της περασμένης δεκαετίας ανέλαβε τον Alpha στην πρώτη του “επίσκεψη” στην Ελλάδα. Η τοποθέτηση του στον ΑΝΤ1 συνδυάστηκε με την επαναφορά του Γιώργου Λεβέντη.

Τι ακολουθεί στον μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό; Κανείς δεν ξέρει. Η ανησυχία πάντως στα γραφεία από τις αρχές του έτους είναι έκδηλη. Για το ντόμινο που μπορεί να σχηματιστεί γύρω από τη συγκεκριμένη αναχώρηση. Ντόμινο είτε σε πρόσωπα, είτε βεβαίως και στο ίδιο το πρόγραμμα. Σημεία των… καιρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ