Νίκος Ευαγγελάτος: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή

Νίκος Ευαγγελάτος: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή

Τι είχε αποκαλύψει η Τατιάνα Στεφανίδου;

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Και οι δύο παρουσιαστές βάζουν πάνω από όλα την οικογένειά τους και συνεχώς μιλάνε ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, λίγο πριν καιρό, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της. Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει πρόβλημα με την μέση του και ανά περιόδους στρέφεται στο βελονισμό με αποτέλεσμα να στερείται πολλές φορές τη μεγάλο του αγάπη, το σκάφος του -δείτε εδώ φωτογραφίες-!

Αποκάλυψη από το Νίκο Ευαγγελάτο: «Θα φύγω από την ζωή του…»

Μια τεράστια αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News«, για την επίθεση με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ολόκληρο το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, το οποίο είχε γράψει η ίδια η δράστιδα. Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου και οδήγησε την 35χρονη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ενώ επιπλέον νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα. Ο άνδρας αυτός ωστόσο υποστηρίζει ότι η εμμονή της 35χρονης ήταν αυτή που την οδήγησε στην επίθεση, με τον ίδιο να δηλώνει ότι την αγνοούσε, αφού είχε ερωτική σχέση μαζί της στο παρελθόν.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ