Σασμός: Τα 9+1 πρόσωπα του «Φραγκιαδάκη»! Οι τεράστιες αλλαγές στην εμφάνιση του Δημήτρη Ήμελλου

Σασμός: Τα 9+1 πρόσωπα του «Φραγκιαδάκη»! Οι τεράστιες αλλαγές στην εμφάνιση του Δημήτρη Ήμελλου

Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει αγαπηθεί όσο ποτέ από το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον ρόλο του Αντώνη Φραγκιαδάκη, στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Ο ηθοποιός έχει πολύ βαρύ βιογραφικό και τεράστια καριέρα με σπουδαίες συνεργασίες όμως φέτος έκανε αυτό που λέμε… το «μπαμ» και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Ο Δημήτρης Ήμελλος δεν μιλά πολύ και ό, τι έχει να πει το λέει μέσα από τη δουλειά του και μόνο.

Όταν όμως αποφασίζει να δώσει μια συνέντευξη αυτά που λέει έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συζητιούνται.

Πρόσφατα δήλωσε: «Μπήκα εκεί με εξετάσεις. Αυτό ήταν το σχολείο του βασιλιά κι εκεί μέσα υπήρχε το οικοτροφείο. Για να μπεις κανονικά, αλλά να κοιμάσαι στο σπίτι σου, έπρεπε να έχεις συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία. Εγώ ήμουν στο όριο. Με 72/80 περνούσες εξωτερικός κι εγώ είχα 71. Από εκεί και κάτω, μπορούσες να μπεις αν ήθελες, αλλά οικότροφος. Τότε ήταν αρρένων τα σχολεία. Εν τω μεταξύ, εμένα μου άρεσε ο προσκοπισμός. Πήγαινα και κατασκηνώσεις ήμουν από πολύτεκνη οικογένεια (ήμασταν 4 παιδιά). Ηταν μια μόνιμη κατασκήνωση και μου άρεσε που ήμουν με παιδιά. Υπήρχε μια αυστηρότητα, αλλά όχι αυτό που φαντάζεστε. Επρεπε να διαβάζεις, αλλά, εκτός από αυτό, εγώ εκεί κοινωνικοποιήθηκα. Κάναμε αθλητισμό, στρώναμε τα κρεβάτια μας, καθαρίζαμε τους χώρους. Τους γονείς τούς βλέπαμε τα Σαββατοκύριακα. Τότε βγαίναμε έξω. Μου φαίνεται σαν παραμύθι… Εκεί ήταν οι πρώτοι έρωτες τα πρώτα ραντεβού, οι κοπάνες μας, εκεί έπαιξα για πρώτη φορά θέατρο. Ηταν πολύ υψηλό επίπεδο μαθητών και ομολογώ ότι, αν δεν είχα πάει εκεί, θα ήμουν εντελώς άλλος άνθρωπος».

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, βρήκαμε φωτογραφίες του από θεατρικές παραστάσεις και πρεμιέρες και είναι πραγματικά αγνώριστος. Χρόνο με τον χρόνο άλλαζε και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι κάτι παραπάνω από θεαματική.

Ωστόσο, με ή χωρίς μουστάκι, με γκρι ή με μαύρα μαλλιά, ο Δημήτρης Ήμελλος είναι ξεχωριστός!

Δείτε φωτογραφίες από το παρελθόν του: 

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ