Παραλίγο νεκρός ο Μικρούτσικος στον δρόμο: «Δίπλωσε νταλίκα και…»

Παραλίγο νεκρός ο Μικρούτσικος στον δρόμο: «Δίπλωσε νταλίκα και…»

Τα αντανακλαστικά που έδειξε όταν διπλώθηκε μπροστά του μία νταλίκα, του έσωσαν τη ζωή...

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Αττική οδό. Μπορεί να μην ήταν από τους άτυχους που εγκλωβίστηκαν για ώρες από τα χιόνια.

Στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά από νωρίς φάνηκε προτού το στρώσει για τα καλά, ότι υπήρχε δυσκολία στην οδήγηση. Και αυτό το είδε ακριβώς μπροστά του, όταν γλίτωσε κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού ολοκλήρωσε τη Δευτέρα την παρουσία του στη «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ετοιμαζόταν για να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Άλλωστε, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και τον κράτησε στο νοσοκομείο.

Να δίνει μάχη για τη ζωή του, πρέπει να είναι πολύ τυπικός με τις εξετάσεις του.

Όπως και με την αγωγή που ακολουθεί. Όμως, λόγω και της τηλεόρασης, ο παρουσιαστής δεν ήταν τόσο τυπικός με τις εξετάσεις του και αποφάσισε τελικά τη Δευτέρα να πάει και να τις κάνει.

Μάλιστα, εκείνη τη μέρα, τον περίμενε στο στούντιο και η αγαπημένη του Έλενα Μαστραγγέλη.

Είναι κάτι που το συνηθίζει άλλωστε αρκετές φορές, αφού πηγαίνουν και φεύγουν από το στούντιο μαζί.

Η Έλενα είναι εκείνη που συνήθως οδηγεί το αυτοκίνητο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν και του αρέσει πολύ η οδήγηση, προτιμά πλέον να κάθεται στη θέση του συνοδηγού μια και δεν θέλει να κουράζεται πολύ στο τιμόνι.

Η αλλαγή

Τη Δευτέρα όμως ο παρουσιαστής είπε να κάνει μία αλλαγή. Να οδηγήσει εκείνος φεύγοντας από την εκπομπή της Καινούργιου για να πάει να κάνει τις καθιερωμένες εξετάσεις του.

Και τα αντανακλαστικά που έδειξε του έσωσαν τη ζωή. Ο δρόμος εξαιτίας της χιονόπτωσης που είχε ξεκινήσει για τα καλά ήταν ολισθηρός και λίγο έλειψε να γίνει το κακό.

Μπαίνοντας στην Αττική οδό και πάνω που επιχειρούσε να αναπτύξει ταχύτητα παραλίγο να γίνει η μεγάλη ζημιά.

Μπροστά από το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Μαστραγγέλη υπήρχε μία νταλίκα.

Η απόσταση ήταν περίπου 300 μέτρα, όταν ο Ανδρέας πάτησε το γκάζι για να την προσπεράσει. Από κάποιον λάθος χειρισμό του οδηγού.

Αλλά και εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και η νταλίκα δίπλωσε ακριβώς μπροστά τους.

Κι εκεί μέτρησαν τα αντανακλαστικά του Ανδρέα ο οποίος αμέσως έκοψε ταχύτητα για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Τελικά κατάφερε να σταματήσει λίγο πριν από τη διπλωμένη νταλίκα. Και κατάφερε να την αποφύγει, προσπερνώντας από δεξιά.

Το σοκ ήταν μεγάλο. Τόσο που ο Ανδρέας άφησε και γιατρούς και εξετάσεις. Πήρε την έξοδο του Γέρακα προκειμένου να πάει στη Λούτσα.

Εκεί μένει πλέον ο παρουσιαστής μαζί με τη σύντροφό του. Έχει νοικιάσει σπίτι με κήπο και μένει μαζί με την Έλενα.

Η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί βράχος στο πλευρό του. Συνήθως στο νέο σπίτι του ο Μικρούτσικος ηρεμεί.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα. Για λίγα μέτρα θα είχε τρακάρει με την νταλίκα μα άγνωστες φυσικά συνέπειες.

Φοβήθηκε κι εκείνος και η σύντροφός του. Και μπορεί οι γιατροί του να είχαν αντιρρήσεις και να του ζητούσαν να κάνει τις εξετάσεις του, αφού δεν ήταν και τόσο… τυπικός εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα πλέον εκείνη τη μέρα. Και από τον φόβο και γιατί μετά οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Και αν νομίζετε ότι η λαχτάρα του Ανδρέα Μικρούτσικου είχε περάσει είστε γελασμένοι. Δεν του έφτανε ότι παραλίγο να τρακάρει στην Αττική οδό.

Δεν του έφτανε που το χιόνι είχε καλύψει τα πάντα μετά και δεν μπορούσε να μετακινηθεί ξαφνικά το απόγευμα κόπηκε και το ρεύμα στην περιοχή.

Και μάλιστα όχι για λίγο, αφού έμεινε χωρίς ρεύμα για 12 περίπου ώρες. Και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα στην αγωγή που ακολουθεί.

Τελικά, τη λύση έδωσε ένα φιλικό ζευγάρι που τον βοήθησε και βρήκε για εκείνον τα φάρμακα που ζητούσε από εφημερεύον φαρμακείο.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ