Η πανέμορφη σύζυγος του Γκατσίνοβιτς θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στη «Λεωφόρο» (pics)

Η πανέμορφη σύζυγος του Γκατσίνοβιτς θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στη «Λεωφόρο» (pics)

Ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και μαζί του θα έρθει και η εντυπωσιακή γυναίκα του που αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα στη «Λεωφόρο».

Λίγο πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ώστε να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Το αν ο Σέρβο-Βόσνιος μέσος εντυπωσιάσει στο γήπεδο με τη φανέλα του «τριφυλλιού» δεν το γνωρίζουμε ακόμα, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε πως γυναίκας του θα εντυπωσιάσει σίγουρα στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» με την παρουσία της.

Ο λόγος για τη Βεντράνα Μποβάν. H Σέρβα καλλονή δεν είναι σαν τις άλλες συζύγους ποδοσφαιριστών, αφού προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα πάνω τους. Παρότι είναι εντυπωσιακή έχει κλειστό τον λογαριασμό της στο Instagram και την ακολουθούν μόλις 693 άτομα.

Με τον Γκατσίνοβιτς είναι μαζί από αρκετά μικρή ηλικία, ενώ πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ενώ ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες της Μποβάν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ