Σάλος: Γνωστή 53χρονη περσόνα της Θεσσαλονίκης σε ροζ βίντεο…

Σάλος: Γνωστή 53χρονη περσόνα της Θεσσαλονίκης σε ροζ βίντεο…

Άλλη μία υπόθεση με ροζ βίντεο...

Μία νέα υπόθεση ροζ βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση αφορά σε μία 53χρονη γυναίκα, η οποία καταγγέλλει ότι βίντεο που είχε μαγνητοσκοπηθεί με πρώην σύντροφό της, εστάλη σε όλες τις επαφές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και σε στενούς συγγενείς της.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι “δεν μπορώ να περπατήσω στον δρόμο, έχω στιγματιστεί. Νομίζω ότι όλοι συζητούν για εμένα” και ανέφερε ότι έχει αλλάξει η ζωή της, καθώς μετά το συγκεκριμένο περιστατικό πηγαίνει σε ψυχολόγο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο. Είχε συλληφθεί όταν είχε γίνει η καταγγελία, τον Αύγουστο του 2019. Μάλιστα, είχε κατηγορηθεί τότε και για βιασμό αλλά είχε απαλλαγεί για τη συγκεκριμένη κατηγορία και παραπέμφθηκε μόνο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παρέπεμψε την υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δηλαδή έκρινε ότι το αδίκημα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ