«Ναι τώρα τελευταία δεν κάνω… και έχω νεύρα!»: Κατερίνα Καινούργιου, τι είπες; (vid)

«Ναι τώρα τελευταία δεν κάνω… και έχω νεύρα!»: Κατερίνα Καινούργιου, τι είπες; (vid)

Ανεπανάληπτο σκηνικό on air το πρωινό της Δευτέρας.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια με την πληθωρική της παρουσία χάρισε μεγάλες ατάκες και έκανε πραγματικά χαμό στο πλατό.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την περίοδο που ανταγωνιζόταν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής. «Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό: «Αντί να ξυπνάω το πρωί με ένα ωραίο φιλί, με έναν ωραίο πήδ… Ωραία πράγμα να ξυπνάς, Κατερίνα, μην κάνεις έτσι παιδί μου. Εσύ δεν κάνεις έρωτα;», αναρωτήθηκε η Βάσια Τριφύλλη.

«Τον τελευταίο καιρό όχι. Γι’ αυτό είμαι έτσι, μέσα στα νεύρα» απάντησε η παρουσιάστρια. Η κ. Τριφύλλη συνέχισε λέγοντας: «Να το διορθώσεις τώρα αμέσως. Να σου δείξει ο Αντρέας».

«Όχι, ο Αντρέας είναι σαν τον μπαμπά μου. Συγγνώμη Αντρέα…», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. «Να σου δείξω, όχι πάνω σου. “Παντομίμα” παιδί μου εννοεί», επενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παναγία σου που θα σου δείξει ο Αντρέας; Τιμή σου μωρή!» συνέχισε η Βάσια Τριφύλλη, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι… αρκετά μεγαλύτερός της.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ