Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη – Η ακτινογραφία στα…κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες

Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη – Η ακτινογραφία στα…κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες

Τα επικά σχόλια στο Twitter. Ένα βήμα πριν μπουν και οι τελευταίοι παίκτες του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής στο σπίτι.

Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για να μπουν οι τυχεροί και πιο ταλαντούχοι σεφ στο σπίτι του Masterchef. Το χθεσινό επεισόδιο από τα Bootcamp, τα οποία θα συνεχίσουν και σήμερα είχε αρκετά ευχάριστα αλλά και τις πρώτες ζήλιες και ανταγωνισμούς μεταξύ των παικτών. Γιατί πια αποκαλύφθηκαν και στους υπόλοιπους, οι τρείς ευνοούμενοι που είχαν κερδίσει το golden pin από τους κριτές και εξασφάλισαν την απευθείας είσοδο στο σπίτι. Βρέθηκε όμως και ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη και αρκετοί από το κοινό τον θέλουν έως και νικητή. Η χθεσινή δοκιμασία πάντως, ήταν μία ψυχρολουσία για αρκετούς παίκτες γιατί από τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν δεν ήταν απαραίτητο να περάσει μόνο ο ένας. Αν κάνενα από τα πιάτα δεν πληρούσε τις προυποθέσεις, απλά έφευγαν και οι δύο, όπως και συνέβη.

Το χθεσινό επεισόδιο έβγαλε…λαβράκι

Ο Παναγιώτης που ήταν και λίγο αγχωμένος όταν τον πλησίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ώρα της προετοιμασίας, μοιάζει αρκετά στο στυλ του Άκη Πετρετζίκη αλλά στα χαρακτηριστικά, όχι βέβαια ακριβώς ως δίδυμος αδελφός του. Μπορεί ως μακρινός του συγγενής. Πάντως στο ταλέντο του αγαπημένου μας σεφ σίγουρα μοιάζει, γιατί ετοίμασε ένα πιάτο με ψάρι το οποίο άρεσε στους κριτές οι οποίοι και τον επιβράβευσαν τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση και τον πέρασαν μαζί με άλλους 7 παίκτες στην επόμενη φάση.

panagiotis2

 

Στα πιο ευχάριστα highlights του διαγωνισμού, σίγουρα ήταν και ο…αγώνας της Λίκα για να βγάλει τα κόκκαλα από το ψάρι της. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά είχε και από τον εξώστη την βοήθεια της…doctor των ψαριών Ελισάβετ που της έδειξε τα σημεία που υπάρχουν κόκκαλα, αναφέροντας μάλιστα ότι τα έχει μετρήσει και ήταν 13! Τέτοια ακτινογραφία.

Πάντως είχαμε και τις πρώτες ζήλιες…με την Ελισάβετ, όταν λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες, ανακοίνωσε στους υπόλοιπους παίκτες ότι έχει κερδίσει το golden pin που την έβαζε απευθείας στο σπίτι. Και κάποιος επίδοξος συμπαίκτης της αναρωτήθηκε γιατί εκείνη και όχι εκείνον που είχε επαγγελματική εμπειρία. Πλεονεκτήματα ωστόσο για την συνέχεια, έχουν και όσοι παίκτες στις οντισιόν κέρδισαν τρία «ναι» από τους κριτές.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ