Το στήθος της Μελέτη τρέλανε την AGB

Το στήθος της Μελέτη τρέλανε την AGB

Η Ελεονώρα είναι από τα θηλυκά που ξέρουν να μεταμορφώνονται

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις πλέον δυναμικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και να συγκρουστούν, αλλά και να εκτεθούν….

Η Ελεονώρα είναι από τα θηλυκά που ξέρουν να μεταμορφώνονται, και μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή της… Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στα μαλλιά της που γενικότερα δεν τα αφήνει…σε ησυχία!

Από το κοντοκουρεμένο αγορέ κατακόκκινο της φωτιάς έως το μακρύ μοιραίο ξανθό …

Ωστόσο η Ελεωνόρα διαθέτει και πολλά άλλα προσόντα, τα οποία «κρύβει» επιμελώς από τον τηλεοπτικό φακό και δεν εννοούμε τα υπέροχα μάτια της…αυτά έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κρυφτούν. Έχει ένα εξίσου υπέροχο στήθος,που θα ζήλευαν πολλές….

Και ίσως η ζήλια και ο θαυμασμός να είναι αυτό που κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο, όταν μας αφήνει λίγο να ρίξουμε μια «κλεφτή» ματιά έστω και τηλεοπτικά…

Δείτε γιατί το στήθος της τρέλανε την AGB

Τόσα χρόνια μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες έχει μάθει να αποφεύγει τις «κακοτοπιές» και γι’ αυτό άλλωστε σε ότι κι αν κάνει η επιτυχία είναι σίγουρη και μεταφράζεται σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης,είτε στη νυχτερινή, είτε στην πρωινή ζώνη…

Πρόσφατα μέσα από την πρωινή εκπομπή της αποκάλυψε τι συνέβη όταν επισκέφθηκε έναν βουλευτή στο πολιτικό γραφείο του, προκειμένου να του πάρει συνέντευξη.

Εκείνος της άνοιξε την πόρτα, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι. «Μου λέει ”πέρνα να σε κεράσω ένα ουισκάκι”. Του λέω ”έχω ερθει για συνέντευξη”. Και σηκώθηκα και έφυγα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής το είχε κάνει και σε άλλη συνάδελφο αυτό με το μπουρνούζι», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτηριστικά.

«Στο πολιτικό γραφείο, τι δουλειά έχει ο άλλος με το μπουρνούζι;», διερωτήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ