Σία Κοσιώνη-Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση στον Κανάκη για το αιχμηρό του σχόλιο επειδή είναι σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη-Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση στον Κανάκη για το αιχμηρό του σχόλιο επειδή είναι σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν θίξει το θέμα της αντικειμενικότητας της Σίας Κοσιώνη

Ο γάμος της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη έχει σχολιαστεί αρκετά. Αιτία είναι το γεγονός ότι ο δεύτερος είναι δήμαρχος Αθηναίων αλλά και μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη, της οποίας εξίσου μέλος είναι και ο πρωθυπουργός.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν θίξει το θέμα της αντικειμενικότητας της Σίας Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ εξαιτίας της συγγενικής της σχέσης με τους πολιτικούς. Το συγκεκριμένο θέμα έχει θιχτεί αρκετές φορές και στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη να «καρφώνει» την παρουσιάστρια.

Η Σία Κοσιώνη είναι καλεσμένη στο «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση, αυτή την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1. Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα τους. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη εκπομπή η παρουσιάστρια θα ερωτηθεί και για όσους σχολιάζουν τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Σία Κοσιώνη αναφέρει: «Είναι απίστευτος ο Κώστας, είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Αυτό το όλα θα πάνε καλά. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα». Όσο για τα ελαττώματα που μπορεί να έχει ο Κώστας Μπακογιάννης, η Σία Κοσιώνη λέει χαρακτηριστικά: «Έχει ελαττώματα αλλά για μένα είναι τέλειος.

Πηγή: media-insider.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ