Ξανά ζευγάρι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς

Ξανά ζευγάρι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς

Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιό του πριν από λίγο καιρό

Η Σοφία Καρβέλα μέσα από μια πολύ αγαπησιάρικη ανάρτηση πριν από μερικές μέρες έριξε τη βόμβα ότι με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά έχουν πάρει διαζύγιο.

«Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», είχε γράψει στο Instagram της χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο διευθυντής του περιοδικού OK! Νίκος Γεωργιάδης όμως έχει πληροφορίες τις οποίες μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους, η οποία οδήγησε σε διαζύγιο.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ