Survivor: Το twitter ξεσκέπασε τους Διάσημους – «Με το ζόρι να δείξετε αγαπημένοι»

Survivor: Το twitter ξεσκέπασε τους Διάσημους – «Με το ζόρι να δείξετε αγαπημένοι»

Την ένταση που προκλήθηκε πριν από το αγώνισμα της ασυλίας μεταξύ μπλε και κόκκινων σχολίασε το twitter.

Μάλιστα, οι χρήστες του φάνηκαν ιδιαιτέρως καυστικοί μετά από όσα ακούστηκαν από την πλευρά των «Διασήμων». Τα «ψέματα», που κατά τη γνώμη τους, ειπώθηκαν από Ευρυδίκη, Βρισηίδα και Αθηνά ήταν εκείνα που τους εξαγρίωσαν!

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης προσπαθώντας να εξηγήσει τι πάει τόσο στραβά εδώ και εννέα αγωνίσματα στην ομάδα του και δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη είπε πως το όλο θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό και ότι μόλις χάσουν οι Κόκκινοι θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη διαφώνησαν, το ίδιο και η Αθηνά, που ξαφνικά παρουσίασε το κλίμα των Κόκκινων ειδυλλιακό ξεχνώντας μάλλον όλους τους ομηρικούς καβγάδες που έριξαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Με ένταση μπήκαν στην λογομαχία Ρουβάς και Σοϊλέδης.

Ο Απόστολος απευθυνόμενος στον Μαρτίκα είπε «την ανθρωπιά μας, τη συμπεριφορά μας την έχουμε δείξει. Δεν μπορείς να μιλάς γενικά. Σε παρακαλώ πολύ Σπύρο.» για να απαντήσει εκείνος «Απόστολε σέβομαι απόλυτα ότι λες αλλά άκουσα ότι είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ήττες μας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια».

Ο Άρης Σοϊλέδης «τσίγκλισε» στον επίλογο της λογομαχίας τους μπλε λέγοντας «εννιά παιχνίδια τώρα προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει».

Ο Μαρτίκας ήταν έτοιμος να απαντήσει αλλά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός και διέκοψε τη συζήτηση για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του twitter

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ