Γιάννης Κότσιρας: «Δε θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ… »

Γιάννης Κότσιρας: «Δε θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ… »

Τι είπε για την τραπ ο Γιάννης Κότσιρας.

Ότι διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας παραδέχτηκε ο Γιάννης Κότσιρας στην κάμερα του «Τι λες τώρα» και τόνισε πως η μόνη λύτρωση σε όλο αυτό είναι τα παιδιά του, η οικογένειά του, η γυναίκα του, που τον στηρίζουν και συναισθηματικά και ψυχολογικά.

«Θα έκανα κάτι στην τηλεόραση αρκεί να είναι μία εκπομπή που μου αρέσει. Είμαι και μυστήριος εγώ δε μ΄ αρέσει να μου παρουσιάζουν έτοιμα πράγματα» είπε.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ακόμα, πως είναι σημαντικό ένας καλλιτέχνης να περνά καλά και να σέβεται τις συνεργασίες του, καθώς «εάν δεν υπάρχει αυτό, όλες οι εμπορικές επιτυχίες είναι άχρηστες».

Σχολιάζοντας τους βιασμούς, τις δολοφονίες και όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μας τον τελευταίο καιρό, ο Γιάννης Κότσιρας είπε πως πίστευε ότι η πανδημία θα ένωνε τον κόσμο και θα έβγαζε τον καλό του εαυτό, αλλά πως προφανώς δεν έχουμε καλό εαυτό, για να βγει.

Όσο για τη νέα φουρνιά καλλιτεχνών και ιδίως για τους τράπερς, δήλωσε: «Εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δε θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική».

Μάλιστα, υπογράμμισε πως ο ίδιος έχει δεχθεί στην πορεία του αρκετές φορές σκληρή κριτική: «Από το ξεκίνημά μου δεχόμουν αρνητικά σχόλια. Όταν παίρνεις θέση πάντα θα υπάρχει αντίλογος και haters».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ