Το στήθος της Ρίας Αντωνίου δεν άντεξε και… ξεχύθηκε από την μπλούζα! (pic)

Το στήθος της Ρίας Αντωνίου δεν άντεξε και… ξεχύθηκε από την μπλούζα! (pic)

Οι φωτογραφίες της Ρία Αντωνίου θα αναστατώσουν ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό

Η Ρία Αντωνίου είναι μια από τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες που έχει καταφέρει να κατακτήσει το Instagram χτίζοντας παράλληλα την καριέρα της στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Κάθε διαδικτυακή της εμφάνιση καταφέρνει σε χρόνο να μηδέν να τρελάνει την ανδρική κοινότητα και δικαίως, καθώς το ξανθό μοντέλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Instagram.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια της Ιταλικής τηλεόρασης γνωρίζει πολύ το παιχνίδι και ξέρει πώς να αναστατώνει το αντρικό κοινό, καθώς δημοσιεύει τακτικά προκλητικές φωτογραφίες που δεν φαντάζονται ούτε ακόμα και οι θαυμαστές της

Η Ρία Αντωνίου είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό, κυρίως στην Ιταλία, έκανε καριέρα στο πλαίσιο γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών, ομορφαίνοντας τα στούντιο με την εντυπωσιακή της εικόνα.

Οι αναλογίες της είναι σίγουρα ένα καθαρό δεκάρι, και κάθε βήμα της απλά κόβει την ανάσα. Έχει εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και σε κάθε νέα της ανάρτηση στο Instagram μοιράζεται τις σκέψεις της με το κυρίως ανδρικό κοινό της.

Εμείς βρήκαμε μια απο τις κορυφαίες της φωτογραφίες στο instagram και σας την χαρίζουμε όπως και εκείνη μας χαρίζει απλόχερα τα κάλλη της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ