Η γυμνή φωτογράφιση της Έλενας Τσαβαλιά, που έμεινε στην ιστορία… (pics)

Η γυμνή φωτογράφιση της Έλενας Τσαβαλιά, που έμεινε στην ιστορία… (pics)

Η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ίσως και να είναι η εξαίρεση στον κανόνα που θέλει  διάσημα ζευγάρια να έχουν σχέση με ημερομηνία λήξης. Όμως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά άντεξαν στον χρόνο, στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα….

Με πετυχημένη καριέρα και οι δύο, συναντήθηκαν και εμείς απολαμβάνουμε το «καλλιτεχνικό πάντρεμά τους», που σκορπίζει απλόχερα γέλιο…

Όμως πέρα από τον ταλέντο τους στην υποκριτική, και τον αλληλοθαυμασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον (από τα βασικά συστατικά μιας πετυχημένης σχέσης είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο), έχουν και μία ξεχωριστή κοινωνική δράση, και συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο περνώντας το μήνυμα που πρέπει κάθε φορά..

Όπως όταν πέταξαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν εντελώς γυμνοί.. συμμετέχοντας στην καθιερωμένη γυμνή φωτογράφιση των celebrities για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου)!

Το βλέμμα του Μάρκου Σεφερλή τα λέει όλα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από το εντυπωσιακό κορμί της Έλενας που παραμένει κλασική αξία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Και άλλες φωτογραφίες της Τσαβαλιά:

Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account της με φωτογραφίες και βίντεο, όμως τα likes και τα σχόλια εκτοξεύονται όταν η Έλενα ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Αυτό συνέβη και πριν από ένα περίπου εικοσιτετράωρο, όταν η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ. «Χουζούρινγκ day», γράφει στη λεζάντα, όμως τα σχόλια επικεντρώνονται στη φυσική ομορφιά της.

Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό είναι πως η Έλενα Τσαβαλιά είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ