Survivor: Ο Τριαντάφυλλος καρφώνει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα»

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος καρφώνει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα»

Τι ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Το βράδυ της Τετάρτης 9/2 το ταξίδι του Survivor έφτασε στο τέλος του για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του δημοσιογράφου, ο Τριαντάφυλλος που πέρυσι βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, θέλησε να πάρει θέση, καθώς στο παρελθόν είχε δεχτεί σκληρή κριτική από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ρίχνοντας τα βέλη του στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο Αλέξης Παππάς που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Να υπενθυμίσουμε πως πέρυσι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε πολύ συχνά αναρτήσεις στα social media, σχολιάζοντας το Survivor, έχοντας βάλει στο «στόχαστρο» τον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα, όταν ο τραγουδιστής είχε κατηγορηθεί πως δωροδοκεί παίκτες για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε σχολιάσει μέσα από μία του ανάρτηση: «Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό. Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια».

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ