Τζωρτζίνα Λιώση: Η Λολίτα με τους 80.000 followers

Τζωρτζίνα Λιώση: Η Λολίτα με τους 80.000 followers

Η Τζωρτζίνα Λιώση από Μουσουλμάνα στο "Ταμάμ" του Ant1 μεταμορφώνεται και ζει έναν ερωτικό δεσμό στη σκηνή του Θεάτρου Επί Κολωνώ.

Μεταμορφώνεται σε ανήλικο νυμφίδιο και ζει ένα παράνομο ερωτικό δεσμό στη σκηνή του Θεάτρου Επί Κολωνώ – Το κορίτσι που έχει σπουδάσει ψυχολογία και έχει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία θα γίνει φέτος το αντικείμενο του πόθου.

Τηλεοπτικά την θυμάσαι από την σειρά Ταμάμ, έπαιζε το ρόλο της Ντιλέκ, μια πιστή μουσουλμάνα. Κινηματογραφικά την πρόσεξες στο  Love in the end ως Κατερίνα, μια πιτσιρίκα που ερωτεύεται τον ανθυποπλοίαρχο Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Στην υποκριτική μπήκε κάπως τυχαία και κάπως μοιραία. Όσο διάστημα σπούδαζε Ψυχολογία συμμετείχε σε πολλά διαφημιστικά για να έχει χρήματα και να πληρώνει τις υποχρεώσεις της. Κάποια στιγμή πέρασε από δοκιμαστικό για μια σειρά στην Τουρκία και πήρε το ρόλο. Κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Το 2010 έκανε την  πρώτη της κινηματογραφική δουλειά στην ταινία «Κανένας» του Χρήστου Νικολέρη. Συμμετείχε στην παράσταση “Φον Δημητράκης” του Πέτρου Φιλιππίδη αντικαθιστώντας την Φαίη Ξυλά και τα τελευταία τέσσερα χρόνια δουλεύει αποκλειστικά ως ηθοποιός.

“Ναι, φυσικά είναι δύσκολα. Αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή είναι δύσκολα παντού. Η δική μας δυσκολία είναι και άσχετη με την κρίση. Μπορεί επί παραδείγματι να τελειώσει μια δουλειά ξαφνικά και να μην έχω κλείσει την επόμενη, άρα βρίσκεσαι άνεργη. Κάτι γίνεται συνεχώς, αλλάζεις συνεργασίες και ρόλους. Αυτό είναι όμορφο και αγχωτικό συγχρόνως. Τον σκηνοθέτη της Λολίτας τον ήξερα από το Facebook. Μου άρεσαν αυτά που έγραφε. Είχα ακούσει για την Λολίτα όταν την παρουσίασε σε φεστιβάλ του Εθνικού στην Πειραματική Σκηνή και το καλοκαίρι με προσέγγισε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Χάρηκα. Μου αρέσει το κείμενο. Η Λολίτα είναι το “φως της ζωής, η φωτιά που καίει τα σωθικά” του μεσήλικα σκηνοθέτη. Ο Χρήστος Καρασαββίδης κάνει μια μοντέρνα προσέγγιση του έργου. Με χιούμορ. Άλλωστε είναι άγρια και δύσκολη αυτή η ιστορία αν το σκεφτεί κανείς καλά. Μόνο με χιούμορ μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Πραγματικά αξίζει να έρθει κανείς στην παράσταση για να ακούσει το κείμενο. Είναι από τα πιο όμορφα που έχουν γραφτεί”.

Influencer; 

Στο Instagram την ακολουθούν περίπου 80 χιλιάδες followers. Όταν έκοψε τα μακριά μαλλιά για καλό σκοπό έγινε viral. “Δεν θέλω να τοποθετούμαι ως influencer. Είναι καθαρά προσωπικός ο λογαριασμός. Μιλάω για την δουλειά μου και για πράγματα που μου αρέσουν”.

Τηλεόραση; 

“Τρία χρόνια, τρία έντονα χρόνια έκανα το Ταμάμ. Νομίζω ότι είναι πρέπον να πάρουμε λίγο χρόνο  σε απόσταση μεταξύ μας. Θέλω να κάνω τηλεόραση. Είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπάω. Αν μου προταθεί κάτι που μου αρέσει θα το κάνω. Με πλησιάζουν ακόμη στο δρόμο για να μου μιλήσουν για το ρόλο μου ως Ντιλέκ. Είναι ευχάριστο πολύ να σου μιλούν για την δουλειά σου. Είναι μια αναγνώριση”

Info: Lolita Reversed του Χρήστου Καρασαββίδη, στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός. Τηλέφωνο ταμείου: 210 5138067 Στο ρόλο του διάσημου ζευγαριού ηΤζωρτζίνα Λιώση και ο Κώστα Καζανάς.  Τετάρτη 9:00 μ.μ., Σάββατο 6:15 μ.μ. & Κυριακή 9:15 μ.μ.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ