Η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε το μοναδικό one night stand της ζωής της – Με.. λεπτομέρειες

Η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε το μοναδικό one night stand της ζωής της – Με.. λεπτομέρειες

Τι αποκάλυψε με... λεπτομέρειες, η ίδια η Σοφία Αλιμπέρτη για το μοναδικό one night stand που έχει κάνει στη ζωής της....

Υπήρξε είδωλο των 80s. Και βέβαια με την μεγάλη τηλεοπτική της παρουσία έγραψε πολλά χιλιόμετρα δεκαετίες ολόκληρες στο προσκήνιο. Μέχρι που η Σοφία Αλιμπέρτη τα παράτησε όλα και έφτιαξε μια ζωή από την αρχή. Στην όμορφη Πάρο.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο. Είναι σπάνιες πλέον οι δημόσιες εμφανίσεις της. Και ακόμη πιο σπάνιες οι αποκαλύψεις της. Σαν αυτή που έκανε για το μοναδικό one night stand της ζωής της, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Όλα στη φόρα με αποδείξεις και ονόματα από την όμορφη ηθοποιό που πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο πλευρό του Γιάννη Πάριου κάνοντας μια υπέροχη οικογένεια.

Σοφία Αλιμπέρτη: Ανανεωμένη στην Πάρο - Φωτογραφίες

«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο. Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια.

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο».

«Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».

Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζεται με τους γιους της - Δείτε πως είναι σήμερα  (φωτό) - iRafina

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτή είναι η νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα στην  Πάρο! Δείτε φωτογραφίες | fthis.gr

Σοφία Αλιμπέρτη: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η ηθοποιός (Photos)  | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ