Τα «πέταξε» στη σκηνή η καυτή Μπρίτνεϊ Σπίαρς (pics, vids)

Τα «πέταξε» στη σκηνή η καυτή Μπρίτνεϊ Σπίαρς (pics, vids)

Show με γόβες και εσώρουχα για την εντυπωσιακή Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μετά από πέντε χρόνια «αδράνειας» στη μουσική βιομηχανία, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πλέον έτοιμη για το νέο της πρότζεκτ.

Η σταρ της ποπ επέστρεψε για ακόμη μία φορά στο στούντιο και φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της στο Instagram μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε τον προσωπικό της λογαριασμό.

Φορώντας ένα σετ κόκκινων εσωρούχων και ψηλές γόβες, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χόρεψε το τραγούδι της «Get Naked» και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι κάτι νέο ετοιμάζει.

«Αυτό είναι μόνο μια μικρή γεύση από αυτό που έρχεται», έγραψε κάτω από το βίντεο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το κοινό της φυσικά, ενθουσιάστηκε, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Ήδη το βίντεο της διάσημης τραγουδίστριας έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. likes και συνεχίζει πολύ δυναμικά.

Το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο Glory κυκλοφόρησε πριν από περίπου έξι χρόνια και το 2016. Έκτοτε, η Μπρίτνεϊ σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι, λόγω της κηδεμονίας του πατέρα της.

Εφόσον o Τζέιμι Σπίαρς διαχειριζόταν την περιουσία της όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα έσοδα των τραγουδιών της πήγαιναν σε εκείνον, πράγμα που η σταρ ήθελε να αποφύγει, μετά από όσα της έκανε.

Αφού όμως, ο δικηγόρος Μάθιου Ρόζενγκαρτ τη βοήθησε να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της και της ζωής της, φυσικά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζει την… επιστροφή της.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ