Οργισμένη η Καινούργιου με τις δηλώσεις του Ρουβά – Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος (vid)

Οργισμένη η Καινούργιου με τις δηλώσεις του Ρουβά – Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος (vid)

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη!

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με την Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς οργισμένη με όλα όσα άκουσε ενώ θέση πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μου είναι αδιανόητο, όλα τα επιχειρήματά του ήταν λάθος… είναι καταστροφικό για την καριέρα του και τον ίδιο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλο ξεκινάει από τη φράση “ο Λιγνάδης βρίσκεται σε μια κόλαση”. Ο Λιγνάδης δημιούργησε μια κόλαση. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Έχω δει να ξεπλένονται έξυπνα, εδώ είναι ασύστολο ξέπλυμα του Λιγνάδη. Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει.

Μιλάμε για την ιερή αγελάδα των Μέσων Ενημέρωσης και συμφερόντων. Αυτός είναι ο Σάκης», είπε στον «αέρα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου, το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.»

«Όταν, λοιπόν, έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση. Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λένε τα θύματα, υπάρχει βεβαίως μεγάλη στεναχώρια και λύπη για τα θύματα, είναι μια τραγωδία. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους, οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι… Όπως αγκαλιάζουμε τους ναρκομανείς τους βοηθάμε με κάποιον τρόπο, νομίζω ότι και αυτό είναι μια παθολογία που χρήζει βοήθειας και θεραπείας. Πρέπει να δούμε από που ξεκινάει ένας άνθρωπος για να φτάσει στο σημείο να κάνει ένα έγκλημα»

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ