Τα ατελείωτα πόδια της Έλλης Κοκκίνου – Στα 51 της είναι πιο σ3ξι από ποτέ (pics)

Τα ατελείωτα πόδια της Έλλης Κοκκίνου – Στα 51 της είναι πιο σ3ξι από ποτέ (pics)

Τρελό φωτογραφικό στιγμιότυπο με την υπέροχη Έλλη Κοκκίνου που βάζει κάτω όλες τις 20αρες…

Η Έλλη Κοκκίνου είναι απο τις γυναίκες που όσες φορές και να τις κοιτάξεις, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου απο πάνω της. Εντυπωσιακή. Ατελείωτη. Και βέβαια εξαιρετική τραγουδίστρια με μια ιδιαίτερη χροιά στην φωνή της διαθέτει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να κάνει καριέρα.

Η καριέρα της μιλά από μόνη της και κανένας δεν μπορεί να μην το παραδεχτεί, αφού σχεδόν όλα τα τραγούδια της έχουν γίνει επιτυχία και όλοι έχουν χορέψει στους ρυθμούς τους. Εντυπωσιακή γυναίκα, ερωτεύσιμη και έτοιμη πάντα να ζήσει τον έρωτα στα άκρα, χωρίς όμως να θέλει να παντρευτεί ξανά. Η Έλλη Κοκκίνου άλλωστε έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να φορέσει ξανά στεφάνι.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν υπάρχει κάτι. Θέλω να ξαναφτιάξω την ζωή μου, αλλά όχι να ξαναπαντρευτώ. Γιατί ο γάμος συνεπάγεται με φτιάξιμο της ζωής; Τώρα δεν θα ήθελα να συμβιώσω με κάποιον, όμως θα ήθελα να υπάρχει ένας άνθρωπος στην ζωή μου και αν πληρεί τις προϋποθέσεις θα ήθελα και να συμβιώσω μαζί του. Τα θέλω αυτά. Είμαι αγαπησιάρα και συντροφικός άνθρωπος. Αλλά πρώτα να γνωρίσω κάποιον».

Απολαμβάνει την ζωή και τις περισσότερες φορές το κάνει με νεαρότερους άνδρες, αφού έχουν μείνει στην ιστορία οι σχέσεις της με κατά πολύ μικρότερους και πραγματικά κούκλους. Παραμένει μια απο τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και το αποδεικνύει διαρκώς, με τις φωτογραφίες που αναρτά στο instagram όπου περισσότεροι απο 200 χιλιάδες θαυμαστές μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.

Εμείς βρήκαμε μια απο τις πρόσφατες εμφανίσεις της και πραγματικά μείναμε άφωνοι με αυτό που είδαμε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ