Γιαγιά-κούγκαρ 64 ετών είναι τόσο «τούμπανο» που την περνούν για αδερφή της εγγονής της

Γιαγιά-κούγκαρ 64 ετών είναι τόσο «τούμπανο» που την περνούν για αδερφή της εγγονής της

Μια σούπερ γυμνασμένη 64χρονη γιαγιά από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας γυμνάζεται 5 φορές τη βδομάδα και φαίνεται τόσο νέα που την μπερδεύουν για αδερφή της εγγονής της.

Η 64χρονη γιαγιά Λέσλι Μάξγουελ λέει πως γυμνάζεται 5 φορές τη βδομάδα για να διατηρήσει την απίστευτη σιλουέτα της και τους πέτρινους κοιλιακούς της.

Όπως λέει, κάθε φορά που βγαίνει έξω με την 20χρονη εγγονή της, την Τία, όλοι νομίζουν ότι οι δυο γυναίκες είναι αδερφές.

Και όταν τους αποκαλύπτει την πραγματική ηλικία της, κανείς δεν πιστεύει ότι είναι στ’ αλήθεια 64 ετών.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες βρίσκουν τον εαυτό τους καθώς μεγαλώνουν. Αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν περισσότερο σέξι, ειδικά εάν είναι γυμνασμένες και υγιείς» λέει η Λέσλι, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ «The Mirror».

Τώρα, η Λέσλι βγαίνει με έναν νεότερο άντρα, αλλά αυτό δεν κάνει εντύπωση στην αυτοαπασχολούμενη κούγκαρ από την Αυστραλία.

«Ο άντρας που είμαστε μαζί είναι νεότερός μου, αλλά ποτέ δεν το σκέφτομαι αυτό» λέει η Λέσλι.

«Η αυτοπεποίθηση με κερδίζει. Εάν ένας άντρας είναι αρκετά γενναίος για να έρθει κατευθείαν να μου μιλήσει, να με κοιτάξει στα μάτια και να μου ζητήσει να βγούμε, τότε είναι στα σίγουρα ένας πολύ θαρραλέος άντρας» λέει η 64χρονη.

«Τη σήμερον ημέρα, οι άντρες είναι πολύ ντροπαλοί στο να προσεγγίσουν τις γυναίκες, μιας και όλα φαίνεται να γίνονται μέσω Διαδικτύου. Όλοι είναι πολύ ρομαντικοί στο Ίντερνετ, αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι καθόλου έτσι» λέει η Λέσλι.

Δείτε τη Λέσλι:

Πηγή: sputniknews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ