Η 48αρα που… έβγαλε τα μάτια του Αρναούτογλου (pics)

Η 48αρα που… έβγαλε τα μάτια του Αρναούτογλου (pics)

Τα έχασε ο Αρναούτογλου με τη σέξι παρουσιάστρια. Και δεν τον αδικούμε καθόλου. Οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα

Όποιος την έχει δει έστω μια φορά από κοντά μάλλον καταλαβαίνει τι έπαθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο πολύπειρος παρουσιαστής που έμεινε κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένος από την υπέροχη Μπέτι Μαγγίρα που ο χρόνος λες και περνά από δίπλα της, δίχως να έχει διάθεση να την αγγίξει.

Γεννημένη το 1974 η σέξι Μπέτι. Για εκείνη όμως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, όπως επιβεβαιώνει η όψη της. Και η στιλιστικές επιλογές της για να επισκεφθεί τον Γρηγόρη δεν επιτρέπουν αντίλογο. Τα έχασε ο άνθρωπος με αυτό που είδε. Και δεν τον αδικούμε. Ήταν, είναι και παραμένει μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Και μια από τις πλέον ταλαντούχες στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Μια μέρα πριν τον Γρηγόρη; Η Μαγγίρα ντύθηκε Μέρλιν στο πλατό του Open για τις ανάγκες της εκπομπής της. Για να τιμήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στα κόκκινα τη μια, στα μαύρα την άλλη. Μπέτι δεν σε… προλαβαίνουμε.

Τι είπε για αυτό; «Άλλη μία ξανθιά στην πρωινή ζώνη. Δε σας έλειπε; Ήρθα κι εγώ και προσγειώθηκα ξανθιά πια. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω έτσι. Ψηφίστε. Νιώθω διαφορετικά ως ξανθιά. Λίγο πιο απαλή, λίγο πιο ζεστή», ανέφερε και στη συνέχεια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τρεις φωτογραφίες της, όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό αλά Μέριλιν Μονρόε. «Ο «τροχός της φρίκης»… «έδειξε» εμένα και το challenge ήταν να εμφανιστώ ξανθιά .. φορώντας μόνο μια καρδιά! Ιδού!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και στον Γρηγόρη; Εκεί η συνέντευξη κινήθηκε σε επίπεδο επαγγελματικό:  «Το πρωινό είναι κάτι τελείως άλλο. Πάω εκεί να κάνω μία δουλειά και λέγεται ψυχαγωγία. Πιο άσχημη από αυτή που βίωσα φέτος δεν γίνεται, έχασα τη μητέρα μου και βγήκα στην έναρξη. Κρατήθηκα αρκετά, δεν ήθελα όμως να ανοίξουν μία τηλεόραση και να δουν μία γυναίκα να κλαίει γοερά» δήλωσε. Καμιά σχέση με πιπεράτες αποκαλύψεις σαν εκείνη που είχε κάνει στο παρελθόν για την θεατρική παράσταση που « «Μου έχει τύχει στο “Mamma mia” να ανοίξει το φερμουάρ. Φορούσα ένα φόρεμα που μπροστά είχε ένα φερμουάρ από πάνω μέχρι κάτω. Και ξαφνικά ανοίγει το φερμουάρ και… όλα φάτσα φόρα! Πιάνω και κρατάω με τα χέρια κλειστό το φόρεμα και συνεχίζω να παίζω το ρόλο. Ήρθαν με κάτι μαντήλια να μου το δέσουν κι εγώ συνέχιζα να παίζω. Δεν έφυγα από τη σκηνή, λέω θα πάω όσο αντέξω. Ήταν σοκαριστικό! Ο κόσμος από κάτω γέλαγε. Δεν γινόταν να το ξανακουμπώσω, σκίστηκε το φερμουάρ. Συμβαίνουν αυτά». Όχι αυτά δεν τα είπε στον Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής όμως με αυτά που… είδε μάλλον δεν έχει κανένα παράπονο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ