Γίνεται Power of Love το Survivor 5 – Στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Γίνεται Power of Love το Survivor 5 – Στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Η πρόταση που δέχθηκε από την εταιρεία παραγωγής

Μιας και ο Σάκης και η Μαριαλένα πούλησαν και με το παραπάνω στην περσινή σεζόν του Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να ρίξει λίγο «αλατοπίπερο» και στον φετινό κύκλο, βάζοντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χαμογέλα και Πάλι στο παιχνίδι τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Κώστα Χωρινό.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Κώστας Χωρινός έχει δεχθεί πρόταση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Acun Medya προκειμένου να δει αν τελικά θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο προς το παρόν δεν έχει πει το οριστικό «ναι» είναι ότι στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή βρίσκεται και η Κάτια Ταραμπάνκο και δε θέλει να δημιουργήσει παραπάνω drama από όσο ήδη υπάρχει στο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή, η πρωινή εκπομπή του Mega αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ο Γιάννης Λυγνός, ο πολυσυζητημένος φίλος – συνεργάτης της Μυριέλλας Κουρεντή, ο οποίος από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να μπει στο παιχνίδι.

Ποιος είναι ο Κώστας Χωρινός που δέχθηκε πρόταση από το Survivor 5

Όλοι πίστευαν πως αυτός ο έρωτας θα καταλήξει σε γάμο. Ακόμα και η ίδια η Κάτια φαινόταν ενθουσιασμένη σε συνεντεύξεις της με την ιδέα αυτή αλλά καμιά φορά η μοίρα τα έχει όλα προσχεδιασμένα αλλιώς.

Οι δυο τους συγκατοικούσαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μακριά τους τα φώτα της δημοσιότητας αλλά… όλα μαθεύονται κάποια στιγμή. Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μεταφέρει όλα της τα πράγματα στο σπίτι του Κώστα Χωρινού, στο Γκάζι, και είχαν περάσει, μάλιστα, και μια καραντίνα μαζί. Αυτός ο έρωτας όλοι πίστευαν πως θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ταραμπάνκο

Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012, ο Κωνσταντίνος Χωρινός, ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα.

Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ