Τα καρότα και η σχέση με τα… χείλη της Ελεονώρας Μελέτη (Pics)

Τα καρότα και η σχέση με τα… χείλη της Ελεονώρας Μελέτη (Pics)

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μία φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στον έβδομο μήνα.

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μία φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στον έβδομο μήνα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής “Mega Καλημέρα” εξομολογήθηκε πως μετανιώνει που δεν έβγαλε περισσότερες φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και υπογραμμίζει πως αν ποτέ ξανά έμενε έγκυος θα ήθελε να κάνει όλα τα “παραδοσιακά έθιμα”, όπως party shower και gender reveal.

Τέσσερα χρόνια από την εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Μελέτη

Όπως επεσήμανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ελεονώρα Μελέτη «σαν σήμερα πριν… 4 χρόνια… πέρασαν κιόλας 4 χρόνια και μου φαίνεται σαν χθες… Σαν χθες που έτρεχα να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, που δυσκολευόμουνα να μπω κ να βγω από το αυτοκίνητο, να ξυρίσω τα πόδια μου, να ανέβω τις σκάλες, να βρω ρούχα που να μου πηγαίνουν, να καταφέρω να δω μια ταινία χωρίς να με πάρει ο ύπνος… πέρασαν 4 χρόνια από τότε που ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και έτρωγα καρότα βλέποντας ντοκιμαντέρ για δολοφόνους μέχρι να ξημερώσει, που είχα τέλεια φουσκωτά χείλη, κάθε μήνα 3 πόντους πιο μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά κ αιφνίδια ουλίτιδα και όρεξη για Νάτσος.

Η Ελεονώρα Μελέτη νοσταλγεί την περίοδο της εγκυμοσύνης

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω κ μετανιώνω που δεν έβγαλα κι άλλες κι άλλες κι άλλες. Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω κ λέω «πω πω το ότι θα μου λείπε κιόλας…» κ μετά αναρωτιέμαι, λες να το ξαναζήσω; Κ παραδέχομαι πως αν το ξαναζήσω θα βγάζω συνέχεια φωτογραφίες και θα κάνω και gender reveal και baby shower και όλες αυτές τις αμερικανικές αηδίες που τότε ούτε να τις ακούσω δεν ήθελα … Και μετά λέω: Ελεονώρακι κλείσε το κινητό σου το ρημάδι γιατί αύριο έχεις ξύπνημα. Κ τσεκάρω μια τελευταία φορά για καληνύχτα αυτό το πλάσμα που στη φωτογραφία μετράει ήδη 7 μήνες στη κοιλιά μου…».

Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφία εγκυμοσύνης

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ