Τα αστρολογικά tips της ημέρας (30/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (30/3)

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια. ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πολλοί/ές Κριοί αυτή την εποχή είναι διχασμένοι ανάμεσα σε μια βαρετή εργασιακή ρουτίνα, που τους εξασφαλίζει οικονομικά αλλά τους σπάει τα νεύρα, και την έκρηξη, που θα τους οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο αλλά αβέβαιο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς/ές προσπάθησε να εκτονώσεις υγιώς […]

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πολλοί/ές Κριοί αυτή την εποχή είναι διχασμένοι ανάμεσα σε μια βαρετή εργασιακή ρουτίνα, που τους εξασφαλίζει οικονομικά αλλά τους σπάει τα νεύρα, και την έκρηξη, που θα τους οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο αλλά αβέβαιο μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτούς/ές προσπάθησε να εκτονώσεις υγιώς την ένταση σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σου πήρε λίγο καιρό για να το καταλάβεις αλλά τα κατάφερες: το μέλλον φαίνεται όλο και πιο λαμπρό όσο σκληρότερα και πιο μεθοδικά εργάζεσαι. Οπότε με αυτό στο μυαλό μην παραπονιέσαι αν εργάζεσαι επτά ημέρες την εβδομάδα. Άλλοι θα σκότωναν για να μπορούν απλά να δουλέψουν αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ούτε καν να το σκέφτεσαι σήμερα να χάσεις χρόνο για ν’ ακούσεις την γνώριμη εδώ και μήνες κασέτα των ψυχολογικών προβλημάτων κάποιου/ας φίλης ή της ανασφάλειας/αναποφασιστικότητας εκείνου/ης που είναι (ή ευελπιστεί να γίνει) σύντροφος σου. Οι επαναλήψεις είναι λίγο off season δεν βρίσκεις; Ρε ουστ από ‘δω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να πάνε μπροστά μερικές σημαντικές σχέσεις (ερωτική, φιλικές ή μια συνεργασία), είναι να μιλήσεις ευθέως και έξω από τα δόντια για όλα όσα θεωρείς πως σε καταπιέζουν και αναιρούν τα δικά σου θέλω. Ναι, σήμερα είναι μια μέρα που οι συγκρούσεις βγαίνουν σε καλό σου και η αδράνεια αποβαίνει μοιραία για την ψυχική σου υγεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα σήμερα από το να κρατήσεις/καταπιείς/χωνέψεις μέσα σου αυτά που σου βγαίνουν ενστικτωδώς να πεις σε μερικούς συναδέλφους ή συγγενείς σου. Ναι, ναι, ξέρω, δεν σ’ αρέσουν οι ταραχές, όμως σήμερα είναι τουλάχιστον δίκαιο (αν όχι κανόνας) το «οφθαλμός αντί οφθαλμού»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για την ώρα η ανάγκη σου να εξασφαλίσεις περισσότερα χρήματα έρχεται σαν μια τριαξονική νταλίκα μερικών δεκάδων τόνων και εγκλωβίζει την αυτοπεποίθηση σου σε μια μόνιμη ακινησία. Και όταν αισθάνεσαι φυλακισμένος/η από τις συνθήκες της ζωής ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Στο/Στη σύντροφο σου ή/και μερικούς/ες φίλους/ες σου για παράδειγμα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φαίνεται πως αργά αλλά σταθερά κλείνεις ένα κύκλο που 1) δεν μπορούσες να αφεθείς συναισθηματικά σε κανένα/καμία εξαιτίας του άγχους να επιτυχείς στην αρένα της καριέρας και 2) δεν ήθελες να στηρίζεσαι σε κανένα/καμιά γιατί αυτό θα έμοιαζε σαν δήλωση ήττας. Μπορεί να μην μεταμορφώθηκες σε κατακτητή της κορυφής, αλλά δεν έγινες και σκλάβος μιας προδιαγεγραμμένης μοίρας. Και τώρα; Χαλαρώνεις βήμα το βήμα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Απλά, σύντομα, περιεκτικά: Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά καλή και το μόνο που μπορεί να σου την χαλάσει είναι μίζερες απόψεις/νοοτροπίες και η γκρίνια! Αν γνωρίζεις κάποιους/ες στον κοινωνικό σου κύκλο με παρόμοια συμπεριφορά να τους/τις αποφύγεις πάση θυσία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επειδή σήμερα θα είναι τρομακτικά εύκολο να μετατρέψεις και την απλούστερη διαφωνία με τον/την σύντροφο σου ή κάποιο στενό/κάποια στενή συνεργάτη σου σε καυγά πλανητικής κλίμακας, προσπάθησε να αφοσιωθείς μόνο στη δουλειά σου και μην τσιμπάς στις προκλήσεις. Σύμφωνοι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ