Τα πέταξε όλα: Η Χριστίνα Ορφανίδου και το πλάνο που δεν θα ξεχαστεί (vid)

Τα πέταξε όλα: Η Χριστίνα Ορφανίδου και το πλάνο που δεν θα ξεχαστεί (vid)

Τα λόγια είναι περιττά...

Τι κι αν δεν έμεινε μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι; Τι κι αν υπήρξαν άλλες γυναίκες και άλλοι άντρες- άλλοι παίκτες εν γένει, δηλαδή- που προχώρησαν πολύ περισσότερο από την ίδια και έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό ή και τον τελικό;

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother που… επανέκαμψε πέρυσι στον ΣΚΑΪ δεν ήταν άλλη από την Χριστίνα Ορφανίδου- και ας μην κέρδισε!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα που είναι επαγγελματίας παίκτρια του πόκερ εκτός του σπιτιού του «Μεγάλου Αδερφού», έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό στο instagram, καθιώς δεν είναι λίγοι αυτοί που παθαίνουν… αμόκ σε κάθε της ποστάρισμα και της χαρίζουν σωρηδόν καρδούλες και like και σχόλια.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Μεταξύ μας, δικαίως: η πανέμορφη Χριστίνα χαράχτηκε δια παντός στη μνήμη του ανδρικού κοινού με μια πολύ συγκεκριμένη εμφάνισή της στο ριάλιτι του καναλιού του Φαλήρου.

Σε ποια αναφερόμαστε;

Σ’ εκείνη που εμφανίστηκε με το μαγιό της και τα πλούσια προσόντα της… πλημμύρισαν την οθόνη, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό να ευχαριστούν τον Ύψιστο για το δημιούργημά του.

Απολαύστε την παρακάτω και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας για τι υπερθέαμα μιλάμε:

Πηγή: instanews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ