Μαστίγιο και… μπατσάκια στη βίλα των ΟΡΓΙΩΝ: Με το στόμα ανοιχτό η Μακρυπούλια (vid)

Μαστίγιο και… μπατσάκια στη βίλα των ΟΡΓΙΩΝ: Με το στόμα ανοιχτό η Μακρυπούλια (vid)

Απίστευτη χειρονομία από διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια, αλλά και... μαστίγιο, έκαναν τη Μακρυπούλια να κοκκινήσει!

Το Ρουκ Ζουκ είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει δώσει πληθώρα ιστορικών στιγμών στην ελληνική τηλεόραση. Μια τέτοια, λοιπόν, είχε πρωταγωνίστρια την Ντένια Λεβέντη. Η οποία έγραψε ιστορία με τις χειρονομίες που έκανε on camera, τα… μαστίγια, τα «μπατσάκια», που έκαναν ακόμη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να κοκκινήσει!

Τη φετινή σεζόν οι παίκτες που συμμετέχουν στο καθημερινό Ρουκ Ζουκ έχουν μία… τάση να γίνονται VIRAL. Ωστόσο, τελευταίο το ίδιο παρατηρείται και στα επεισόδια της Κυριακής, που έχουμε το Ρουκ Ζουκ Special με τους διάσημους!
Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχθηκε δέκα αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι έπαιξαν με ατελείωτο κέφι και για καλό σκοπό, για την «ΕΛΕΠΑΠ».

«ΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ» των Μιχάλη Ιατρόπουλου, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Ντένιας Λεβέντη, Ηλιάνας Γαϊτάνη και Ρενέ Αγέρη ήρθαν σε… «ευθεία σύγκρουση» με την παρέα των Νίκου Κουρκούλη, Χρήστου Νικολάου, Ασπασίας Λαιμού, Αγγέλας Σιδηροπούλου και Γιώργου Χατζή που αυτοαποκαλούνται… «ΣΤΟΥ ΘΩΜΑ».

Το επεισόδιο είχε πολλές ωραίες σκηνές, ωστόσο αυτή που… σκανδάλισε περισσότερο και έκανε το κοινό να μείνει με το στόμα ανοιχτό, ήταν η Ντένια Λεβέντη με την παντομίμα της για τη «βίλα των οργίων»! Μια παντομίμα που είχε χειρονομία της σεξουαλικής πράκης, είχε… χρήση μαστιγίου, αλλά και… μπατσάκια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ