Τέλος ο ΣΚΑΪ που ξέρατε: Νέο κουμάντο στο κανάλι

Τέλος ο ΣΚΑΪ που ξέρατε: Νέο κουμάντο στο κανάλι

Ραγδαίες εξελίξεις στο Φάληρο.

Σημαντική ανανέωση σε πρόσωπα και προγράμματα σχεδιάζει ο ΣΚΑΪ για την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκάι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί συζητούν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε στρατηγική συνεργασία που θα περάσει ουσιαστικά όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην ευθύνη και τον έλεγχο του τούρκου παραγωγού.

Ειδικότερα, αναμένεται να μείνουν ως έχουν μόνο η πρωινή ζώνη έως τις 11:30 και η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ενώ σε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα υπάρξουν ανατροπές. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλειδώνει» το deal του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, για μια στρατηγική και αποκλειστική συνεργασία.

Ο Τούρκος παραγωγός θα αναλάβει το 85% του μη ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού, δημιουργώντας ουσιαστικά μονοπώλιο, που δεν αφήνει περιθώριο συνεργασίας με άλλες εταιρείες παραγωγής, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα ριάλιτι και τα σόου θα έχουν αποκλειστικά τη «σφραγίδα» του Ατζούν.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα οικονομικά περιοδικά της Τουρκίας, η περιουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ενώ κάθε μήνα σχεδόν κερδίζει 5.000.000 δολάρια, κατατάσσοντάς τον ως τον πιο πλούσιο καναλάρχη της Τουρκίας.
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει μια στρατιά από ακίνητη περιουσία κάποια από τα οποία βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, έχουν κρατήσει οι πρώην σύζυγοί του και κατ’ επέκταση και τα παιδιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ