Ραγδαίες εξελίξεις με το οριστικό τέλος του Γιώργου Παπαδάκη από τον ΑΝΤ1

Ραγδαίες εξελίξεις με το οριστικό τέλος του Γιώργου Παπαδάκη από τον ΑΝΤ1

Τι αναφέρουν τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Φήμες τον ήθελαν να σταματάει οριστικά από την τηλεόραση από πολύ νωρίς, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου, έχουμε ανατροπή.

Όπως ειπώθηκε, ο παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κανάλι για ακόμη δυο χρόνια. Ωστόσο, δεν θα είναι και τα δυο παρουσιαστής, αφού τον δεύτερο θα έχει διαφορετικό ρόλο.

«Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή. Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά. Η δεύτερη “βόμβα” είναι ότι θα επιλεγεί άλλο άτομο για αυτή τη δουλειά και θέλουν να είναι γυναίκα και όχι άντρας» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν θέλει να κρατήσει τον Γιώργο Παπαδάκη στο δυναμικό του αλλά να οδηγηθεί και σε διάδοχο σχήμα, χωρίς ενδεχομένως τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ενημερωτικό ρόλο, όπως είχε ειπωθεί.

«Εγώ τα επόμενα δύο χρόνια θα ήθελα να βλέπω τον Γιώργο Λιάγκα. Πιο οικείος μου είναι ο Λιάγκας και εκπαιδευμένος. Όμως υπάρχουν γυναίκες ικανές μην τρελαθούμε. Μπράβο όμως στον ΑΝΤ1 που ανανεώνει στον Γιώργο που έχει δώσει τη δυνατότητα αυτής της μακροημέρευσης» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ποια γυναίκα λέγεται πως θα πάρει τη θέση του

Δημοσιεύματα λοιπόν ανέφεραν εδώ και καιρό πως η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη δεν θα αργήσει να έρθει, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του. Για αυτό και υπήρξαν από νωρίς συζητήσεις για το πρόσωπο που θα πάρει την θέση του στον ΑΝΤ1. Μπορεί να λέγεται πως θα είναι άνδρας, όμως πρόσφατα γράφτηκε πως θέλουν γυναίκα για να μην θυμίζει καθόλου η εκπομπή το «Καλημέρα Ελλάδα»

Στο στόχαστρο του καναλιού βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη που βλέπει ανοδική πορεία ειδικά στην τηλεθέαση. Οι πληροφορίες του Spirto αναφέρουν πως η παρουσιάστρια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να διαδεχθεί τον βασιλιά της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ