Τα πήρε ο Μουτσινάς. Άγρια κόντρα με Πορτοσάλτε μέσα στον ΣΚΑΙ (vid)

Τα πήρε ο Μουτσινάς. Άγρια κόντρα με Πορτοσάλτε μέσα στον ΣΚΑΙ (vid)

Υπότιτλος: Δεν κρατήθηκε ο Μουτσινάς. Μεγάλος μπελάς πλέον όσα συμβαίνουν για το ίδιο το κανάλι

Μουτσινάς λένε και… κλαίνε στο Φάληρο. Γιατί; Διότι ούτε στον ύπνο τους δεν περίμεναν στο κανάλι του ΣΚΑΪ την επίθεση που έκανε ο γνωστός παρουσιαστής στον δημοσιογράφο του καναλιού Άρη Πορτοσάλτε.

Φυσικά ο συμπαθής Νίκος έχει συνηθίσει να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν και τέλος πάντων να προσπαθεί πρωτίστως να σεβαστεί το κοινό του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η στάση του δεν έχει δημιούργησε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Γιατί; Διότι μεταξύ μας μάλλον κατάφερε και έκανε αυτό που δεν κάνει κανένας μέσα στον ΣΚΑΪ. Έκανε αντιπολίτευση στα απαράδεκτα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος για ακόμα μια φορά κατάφερε με την δική του λογική να εξαγριώσει όλους τους Έλληνες.

Σίγουρα κανένας στο κανάλι του Φαλήρου δεν περίμενε αυτά που είπε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος προς τιμής του θα πούμε εμείς, κατηγόρησε ευθέως τον Άρη Πορτοσάλτε και του άσκησε ανελέητη κριτική για τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού σχετικά, με φτωχούς που δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτοκίνητο. Δεν τα περίμενε καν ο Γιάννης Αλαφούζος που πλέον έχει να διαχειριστεί ένα σημαντικό πρόβλημα. Από τη μια ένας κορυφαίος παρουσιαστής. Και από την άλλη ένας δημοσιογράφος που μπορεί όσα λέει να εξαγριώνουν τον κόσμο, αλλά που παραμένει πάντα εντός «γραμμής» του σταθμού. Κανονικός γρίφος για τον ιδιοκτήτη.

Τι ακριβώς είπε ο Νίκος Μουτσινάς εναντίον του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε

«Ρε παιδιά γιατί να μην είμαστε σπίτι μου γιατί με αυτό δύο μέρες παράσταση θα μπορούσα να σας κάνω με όλα αυτά που έχω να πω. Τι βλακείες κάθονται και λένε στην τηλεόραση πραγματικά οι άνθρωποι, τα έχουμε λίγο χαμένα. Δεν μιλάω για τον κύριο Άρη Πορτοσάλτε… για τον Άρη μιλάω. Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι εγώ επειδή έχω μεγαλώσει και δεν έχω λεφτά δεν μπορώ να έχω αυτοκίνητο και θα με αναγκάσεις να μπω στο λεωφορείο. Πάνε καλά; Κι επίσης, ο κ. Πορτοσάλτε δεν είναι και μικρός. Η μαμά του μπορεί να μην είχε αυτοκίνητο όμως τώρα οι καινούργιες οι μαμάδες έχουν αυτοκίνητο. Να το βάλουν στον κ@λο τους δηλαδή; Τι εννοεί; Δεν μπορώ να καταλάβω. Η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι πάει να κάνει 75 ταχυτήτων μία κοινωνία; Δηλαδή τι είναι αυτό ξαφνικά; Είσαι μεγάλος, δεν μπορείς. Είσαι γκέι, αποκλείεται. Είσαι μονογονεϊκή, θα έχεις λιγότερα. Έχεις παραπάνω λεφτά, πάρε το αυτοκίνητό σου. Δεν έχεις παραπάνω λεφτά, κάν’ το σπίτι σου λέει.»

Δείτε το βίντεο με αυτά που είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ