Πάνος Κιάμος: Χαμός στο Posidonio και το Tik Tok με το νέο τραγούδι του «Θα με ζητάς (Θα απουσιάζω)»

Πάνος Κιάμος: Χαμός στο Posidonio και το Tik Tok με το νέο τραγούδι του «Θα με ζητάς (Θα απουσιάζω)»

Το τραγούδι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των θαυμαστών του Πάνου Κιάμου, ο οποίος μοιράζεται μαζί τους μοναδικές στιγμές στο Posidonio.

Την έκπληξη έκανε ξανά ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν εφησυχάζει καλλιτεχνικά ποτέ!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής κυκλοφόρησε με νέο ήχο τη μεγάλη επιτυχία του «Θα με ζητάς (Θα απουσιάζω)», ένα τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει το 2000 και 22 χρόνια μετά παίζει πιο δυνατά από ποτέ!

Το τραγούδι, που έχουν υπογράψει τη μουσική ο Θοδωρής Λαχανάς και τους στίχους ο Νεκτάριος Μπήτρος, έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των θαυμαστών του Πάνου Κιάμου, ο οποίος μοιράζεται μαζί τους μοναδικές στιγμές στο Posidonio.

Μάλιστα, το «Θα με ζητάς (Θα απουσιάζω)» γνωρίζει μεγάλη απήχηση στο Tik Tok, όπου αρκετοί χρήστες ανεβάζουν μικρής διάρκειας βίντεο με το ρεφρέν του συγκεκριμένου τραγουδιού, με τα hashtags #thaapousiazw και #thamezitas.

Αυτή την επιτυχία και δεκάδες άλλες που έχει ερμηνεύσει ο Πάνος Κιάμος μπορείτε να τις απολαύσετε αυτή την εβδομάδα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Posidonio, σε ένα μοναδικό τριήμερο και για περιορισμένο αριθμών εμφανίσεων.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο σχήμα με τους Αναστάσιο Ράμμο, Έλενα Τσαγκρινού, Τάνια Καρρά, Στέφανο Πιτσίνιαγκα, Μαριάνα Καρά και Dj Pitsi είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2020 και έχει αποτελέσει τον πόλο έλξης στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας με αμέτρητα sold out!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ