Survivor: O Γιάννης αποχώρησε και το Twitter έκανε αυτό που δεν περίμενες να κάνει

Survivor: O Γιάννης αποχώρησε και το Twitter έκανε αυτό που δεν περίμενες να κάνει

Τα σχόλια άλλαξαν και αιτία ήταν ο πυροσβέστης.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα ριάλιτι που, εκτός από τα αγωνίσματα, προβάλλει και όλα όσα συμβαίνουν όταν οι ομάδες οδηγούνται πίσω στο νησί και προσπαθούν να συνυπάρξουν και ουσιαστικά να συγκατοικήσουν χωρίς επί της ουσίας να γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό αναμενόμενα δημιουργεί εντάσεις στους παίκτες, οι οποίες καταγράφονται από την κάμερα κατά τη διάρκεια κάθε πιθανής συνομιλίας.

Σε κάθε Survivor, ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που προτιμούν να κρατήσουν -όσο μπορούν- ένα πιο χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τις εντάσεις και, στον φετινό κύκλο, ένας από αυτούς ήταν ο Γιάννης Τσολάκης, ο πυροσβέστης που αποχώρησε χτες (2/3) από το παιχνίδι.

Τι είπε ο Γιάννης Τσολάκης μετά την ανακοίνωνηση της αποχώρησής του

Ο Γιάννης Τσολάκης λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor, είχε μερικά πράγματα να πει στους συμπαίκτες του και στο κοινό. Βασικό μήνυμα μέσα σε αυτά το γεγονός ότι άλλαξε ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα κι ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει κάποιο από τα παιδιά.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοαισθανθώ. Αυτήν τη στιγμή, δέχομαι μία επίθεση από πάρα πολλά συναισθήματα μέσα μου. Δε θα ξεχάσω εδώ πέρα, σε αυτό το παιχνίδι, είπε ο Σάββας κάτι πάρα πολύ ωραίο. Ότι κανένας δε θα ξεχάσει κανέναν, γιατί είμαστε σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία που ζούμε. Πώς είναι δυνατόν, ας πούμε, να ξεχάσω έστω και ένα από όλα αυτά τα πρόσωπα, Κόκκινους και Μπλε; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θα έχω χρόνια να τα θυμάμαι και να τα αναλύω. Τι έχω περάσει. Δε θα χαθούμε ποτέ. Ήδη με τα παιδιά έχουμε πει άπειρα πράγματα. Νιώθω πλούσιος, σκασμένος από feelings και συναισθήματα.

Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές. Η εναλλαγή των συναισθημάτων που από το 0 πηγαίνει στο 100 κι από το 100 πηγαίνει στο 0. Όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά. Την πείνα που έξω την ονόμαζα πείνα, αλλά δεν ήταν. Εδώ ήταν. Το ότι κοιμόμουν σε ένα πλημμυρισμένο ξύλο βρεγμένος από τη βροχή. Οι χαρές στις νίκες μας. Οι στιγμές που έβλεπα το ηλιοβασίλεμα όταν γυρνούσαμε από νίκες που ένιωθα λες και έχω κερδίσει το λαχείο κι απλά είχαμε κερδίσει τις φακές. Και μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο παλεύαμε, το πόσο ματώναμε, το πόσο τρέχαμε και καθόμασταν κάτω από τον ήλιο για να παλέψουμε, για να κερδίσουμε 5 φρυγανιές, 5 μπισκότα. Αυτό μου κάνει εντύπωση», είπε ανάμεσα στα άλλα ο Γιάννης.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, οι χρήστες του Twitter είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Γιάννη, με πολλά από τα σχόλια να γράφουν για το πόσο καλό παιδί φαινόταν.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ