Επίθεση με ύβρεις οπαδών στον Νικοπολίδη και τη σύζυγό του – Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Επίθεση με ύβρεις οπαδών στον Νικοπολίδη και τη σύζυγό του – Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Όσα ανέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο παλαίμαχος αθλητής Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» για τη δύσκολη απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στον αιώνιο αντίπαλό του Ολυμπιακό. Μάλιστα, περιγράφει ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη όταν ήταν βόλτα με τη σύζυγό του σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

«Δεν είναι συνηθισμένο γεγονός το να φύγεις από τον Παναθηναϊκο και να πας στον Ολυμπιακό και το ανάποδο. Δεν είναι εύκολο πράγμα μια τόσο μεγάλη αλλαγή και ειδικά όταν είσαι ένας τόσο σημαντικός αθλητής και έχεις ζήσει τόσα πολλά χρόνια σε μια ομάδα. Στον Παναθηναϊκό αγωνιζόμουν 15 χρόνια.

Δεν είναι εύκολο πράγμα και δεν είναι εύκολο όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένεια και τα ίδια τα παιδιά. Καμιά φορά τα παιδιά γίνονται πολύ σκληρά στις συναναστροφές τους. Ο γιος μου δέχτηκε κάποια στιγμή κάποιες επιθέσεις, ότι είμαι προδότης. Ήταν έξι χρονών τότε αλλά τον συνόδευε αυτό και αργότερα.

Για μας ήταν μια επαγγελματική επιλογή. Φύγαμε από μια ομάδα που δεν ήθελε να είμαι εκεί και πήγαμε σε μια άλλη που μας ήθελε πάρα πολύ. Καμιά φορά με τη Βάσω όταν βγαίναμε έξω ζήσαμε κάποιες αντιδράσεις. Ακραία αντίδραση ζήσαμε μια φορά σε ένα εμπορικό κέντρο. Για τη Βάσω ήταν πιο δύσκολο γιατί ήταν πράγματα που δεν τα είχε συνηθίσει και αντιδράει. Αυτό το περιστατικό είχε να κάνει με βωμολοχίες. Όταν είσαι συνηθισμένος ξέρεις πως να ξεφύγεις αλλά επειδή είχα μαζί μου τη Βάσω που δεν την συγκρατείς και εύκολα παραλίγο να περιπλέξουν τα πράγματα. Περασμένα ξεχασμένα όμως» είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ