Μεγάλο σοκ για τον Παύλο Χαϊκάλη – Συντετριμμένος ο γνωστός ηθοποιός

Μεγάλο σοκ για τον Παύλο Χαϊκάλη – Συντετριμμένος ο γνωστός ηθοποιός

Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο μεγαλύτερος αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη, Θανάσης, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Πάτρας. Η εισαγωγή του Θανάση Χαϊκάλη, έγινε το περασμένο Σάββατο (5/3) κι ο ηθοποιός δηλώνει πολύ ανήσυχος για εκείνον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του patrisnews, Γιώργο Γουβιά, ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή: «Ο Θανάσης Χαϊκάλης, μέλος και πρωταγωνιστής στη θεατρική ομάδα, Δούρειος Ίππος, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Πάτρας και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε, επενέβη και εξήγησε πως ο ηθοποιός είναι συντετριμμένος, όπως μεταφέρουν οι συνεργάτες της εκπομπής, που επικοινώνησαν μαζί του.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης ήταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας», που ήταν προγραμματισμένη να ανέβει το Σάββατο 5 Μαρτίου στο τοπικό θέατρο Πύργου και τελικά, ακυρώθηκε από τον Δήμο Πύργου.

Τον αδερφό του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, θα αντικαθιστούσε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ωστόσο, η επιλογή αυτή δημιούργησε εντάσεις στον Δήμο και τελικά, αποφασίστηκε η ανάκληση του χώρου.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ