Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το σοβαρό ατύχημα των γονιών της

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το σοβαρό ατύχημα των γονιών της

«Τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, ο μπαμπάς μου ταλαιπωρείται ακόμα», είπε η παρουσιάστρια.

Η  Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση που προβλήθηκαν στην εκπομπή της, θυμήθηκε το σοβαρό ατύχημα των γονιών της πριν από αρκετά χρόνια.

«Οι γονείς μου είχαν ένα ατύχημα πριν 30 χρόνια το οποίο ακόμα τους ταλαιπωρεί. Εκείνο το βράδυ, ήταν του Αγίου Ελευθερίου, είχαν και μια φίλη τους μαζί στο αυτοκίνητο. Τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά, ο μπαμπάς μου ταλαιπωρείται ακόμα. Ο μπαμπάς μου οδηγούσε και έκαναν έναν κύκλο για να αφήσουν τη φίλη τους πρώτα», είπε αρχικά.

«Μπορεί και η Αλεξάνδρα αυτό να σκέφτεται, αν δεν είχε πάει σπίτι της να είχε σωθεί, που είναι ανούσιο γιατί αυτά είναι παιχνίδια της μοίρας. Σκεφτείτε όμως πως μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος μέσα του και πόσο δύσκολο είναι να το διαχειριστείς, που δε φταις. Θυμάμαι αυτή τη φίλη των γονιών μου να είναι για πολλά χρόνια στο πλευρό του μπαμπά μου που ταλαιπωρήθηκε με κινητικά προβλήματα. Κάποια στιγμή, ενώ μεγάλωνα τη ρώτησα “τόσο πολύ αγαπάς τον μπαμπά;” και μου απάντησε: “αν εκείνο το βράδυ δε με είχαν γυρίσει, τώρα μπορεί να μην ήταν σε αυτή την κατάσταση”… Θέλω να πω, πόσο δύσκολο είναι γι΄ αυτή την κοπέλα. Πρέπει να καταλάβει ότι δε φταίει», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ