Το ψήνει το ψάρι ο Απόστολος Γκλέτσος – Από μία μεριά αυτή τη φορά (Pics)

Το ψήνει το ψάρι ο Απόστολος Γκλέτσος – Από μία μεριά αυτή τη φορά (Pics)

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Απόστολο Γκλέτσο και τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, να κάνουν τις βόλτες τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Μόλις Χθες», την οποία και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί κάθε απόγευμα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, με τον ηθοποιό να έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι μεταξύ τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και ότι η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να απολαμβάνουν τις πρωινές τους βόλτες και να κάνουν, με αυτόν τον τρόπο, ένα διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητά τους.

Οι δυο τους επέλεξαν άνετα outfits και συνάμα κομψά, μιας και προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους, κάτι που φαίνεται και από κάθε κοινή τους έξοδο. Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη γνωρίστηκαν την άνοιξη του περασμένου έτους και από τότε παραμένουν αχώριστοι και αγαπημένοι.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ