«Yes, you can create happiness»στο νέο Chillbox Ψυχικού

«Yes, you can create happiness»στο νέο Chillbox Ψυχικού

Ακόμη ένα κατάστημα chillbox άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην καρδιά του Ψυχικού.

Η αλυσιδά με το μοναδικό DIYconcept βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και μετράστην Ελλάδα το 43οκατάστημα της. Το κατάστημα βρίσκεται στο πιο φημισμένο σημείο του Ψυχικού που δεν είναι άλλο από τον Φάρο και αποτελεί τον ορισμό της συμπυκνωμένης απόλαυσης του καλοκαιριού.

Η εμπειρία ξεκινάει μπαίνοντας στο “κουτί” όπου, ζωντανά χρώματα και industrialστοιχεία κυριαρχούν και συνθέτουν το νέο μοντέλο Chillbox καθώς ο επισκέπτης “χτίζει” τη δική τουδημιουργία ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής.

Πάρτε μία … γεύση από το τι θα βρείτε εκεί:

Νέες και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, λαχταριστά γλυκά, τούρτες που δεν μπορείς να τους αντισταθείς, αφράτα bubble cones, δροσιστικά smoothies και φυσικά … frozen yogurt! Αυτό, όμως, που κάνει τα chillbox μοναδικά είναι το DIY concept. Οι άπειροι συνδυασμοί που μπορείτε να φτιάξετε με επιλογές από τα απολαυστικά γαρνιρίσματα του topping bar, ανάλογα με την όρεξη και τη διάθεσή σας. Μερικά από αυτά; Φρέσκα φρούτα εποχής, πραλίνα φουντουκιού,σως καραμέλας, φρουτένιες πέρλες πορτοκαλιού, καραμελωμένα αμύγδαλα, μαλακά μπισκότα, crispy rice… άλλο να τα διαβάζετε και άλλο να τα δοκιμάζετε!

Μπείτε τώρα κι εσείς μέσα στο φούξια κουτί και δημιουργήστε τη δική σας προσωπική στιγμή ευτυχίας! #chillbox #CreateHappiness

Instagram: ChillboxGreece

Facebook: ChillboxFrozenYogurt

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ