MasterChef: Η ερώτηση Κοντιζά για τον «Μπόμπαινα» και η πληρωμένη απάντηση (vid)

MasterChef: Η ερώτηση Κοντιζά για τον «Μπόμπαινα» και η πληρωμένη απάντηση (vid)

Οι παίκτες των Μπλε είπαν πως ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τον νέο τους αρχηγό, Νικήτα, και ότι είχαν μια ήρεμη δοκιμασία χωρίς εντάσεις και ίντριγκες

Η ομάδα των Μπλε κέρδισε την ομαδική δοκιμασία αυτή της εβδομάδας, όπως είδαμε στο επεισόδιο του MasterChef την Πέμπτη (24/03) στο Star.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των κριτών με τους παίκτες, για το πώς κύλησε η ομαδική δοκιμασία, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τους Κόκκινους αν τους έλειψε ο Γρηγόρης.

Υπενθυμίζεται πως ο Γρηγόρης, ο οποίος αποχώρησε την Τετάρτη (23/03), ήταν ο αρχηγός των Κόκκινων από την αρχή του MasterChef.

«Δύσκολο να αντικαταστήσεις τον Γρηγόρη. Έδινε μια ασφάλεια διαφορετική. Μας είχε εμπιστοσύνη. Ξέραμε πως θα μας καλύψει και ότι θα τον καλύπταμε» είπε ο Γιάννος.

«Μαγειρικά λείπει, και σαν φίλος λείπει» ανέφερε ο Μάριος.

Έπειτα, ο διάσημος σεφ και κριτής ρώτησε την Μπλε ομάδα, αν τους έχει λείψει αντίστοιχα ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς «Μπόμπαινας», για να πάρει από τον Βασίλη την απάντηση «όχι», ενώ ακούστηκαν γέλια και από τις δύο ομάδες.

Οι παίκτες των Μπλε είπαν πως ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τον νέο τους αρχηγό, Νικήτα, και ότι είχαν μια ήρεμη δοκιμασία χωρίς εντάσεις και ίντριγκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ