«Survivor»: «Ακατάλληλο» βίντεο της Ναυσικάς με τον Σεφερλή – Το ανακάλυψε το… Twitter

«Survivor»: «Ακατάλληλο» βίντεο της Ναυσικάς με τον Σεφερλή – Το ανακάλυψε το… Twitter

Το... αποκαλυπτικό ντύσιμο και οι πόζες από το διάσημο μοντέλο που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media τις τελευταίες ώρες, μετά τα όσα έγιναν και όσα ειπώθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

Στην επίθεση που δέχθηκε από τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκα και με αιχμηρό τρόπο θέλησε να απαντήσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

«Με έκανε να νιώσω άβολα ότι δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58. Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;» ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι όλα προσωπικά συμφέροντα. Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη. Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» έκλεισε η Ναυσικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Η συγκεκριμένη τοποθέτησή της πάντως προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις στο twitter, προφανώς όχι για όσα είπε και την ουσία του θέματος, αλλά επειδή πολλοί τηλεθεατές έκριναν πως απλά η Ναυσικά… χρησιμοποίησε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Μάλιστα, κάποιοι για να την «χτυπήσουν», επειδή το γνωστό μοντέλο έκανε λόγω και για την καριέρα που έχει εκτός παιχνιδιού, θυμήθηκαν τη συμμετοχή της παλιότερα σε ένα θεατρικό του Μάρκου Σεφερλή, όπου συμμετείχε σε κάποιος άκρως… ερωτικές σκηνές.

Δείτε κάποια σχόλια:

Δείτε απόσπασμα από την παράσταση «50 αποχρώσεις to Greece» και τα… επίμαχα πλάνα στο 22.20 και μετά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ